ATENTIE! Daca o vedeti pe aceasta femeie pe strazi, sunati imediat la POLITIE! Iata de ce

6
2296

tanara1

Pe 18 iunie 2012, Andreea Verde a scris pe blogul ei personal de atunci o postare cu titlul: “Chiar a fost teapa?”. Fata a povestit cu lux de amanunte cum pe data de 16 iunie 2012, undeva in jurul orei 20:20, in timp ce se ducea la Street Delivery si dupa ce si-a parcat masina la Ateneu, s-a intalnit cu aceasta tipa vizibil afectata.

Femeia sustinea ca este din Slovenia si dupa cum i-a zis Andreei – “a fost jefuita si trebuie sa ajunga la un workshop de psihologie la Iasi.

“Imi spune ca e din Slovenia, ca la ea la ambasada e inchis, ca umbla pe strazi si ca nimeni nu o crede. Ca toti oamenii de pana acum i-au intors spatele si nici macar nu au ascultat-o, ca nu mai are nicio solutie, ca ii este super rusine ca umbla asa ca o cersetoare, dar ca are nevoie de 30 de euro ca sa ajunga la Iasi, sa plateasca nu stiu ce taxa.

Ca imi va returna banii imediat a doua zi, ca restul colegilor ei vor ajunge cu avionul, dar ca pana atunci ea trebuie sa plateasca acesti bani; e rusinata; isi cere scuze; e terminata; are palpitatii; nimeni nu o crede; imi multumeste ca m-am oprit sa vorbesc cu ea.

Ma uit atent la ea, o analizez sa ma prind daca minte sau nu. Nu da niciun semn ca nu ar fi sincera, plus ca engleza ei nu suna a romana. Are un accent frantuzesc, am mai zis asta. De obicei romanii vorbesc engleza mai ruseste. Ma uit la fata ei – nu pare romanca”, spunea Andreea la acea vreme.

Escroaca a primit 100 lei de la Andreea, ba chiar i-a mai dat si 30 lei in plus, deoarece i se parea ca n-a completat indeajuns pana la cei 30 de euro.

Postarea respectiva, la acea vreme, a avut parte de nenumarate comentarii de la tot felul de oameni din Bucuresti care recunosteau ca au trecut si ei prin aceeasi situatie, cu ACEEASI FEMEIE.

Conform metropotam.ro, pe 18 mai 2016, escroaca de Bucuresti inca merge prin centrul orasului si inca isi spune povestile oamenilor de pe strada si INCA ii merge si primeste bani.

conversatie

sursa: bzi.ro

6 COMMENTS

  1. ….e romanca,dar e dependenta de droguri…..se ‘\aproviziona’,acum 2-3 ani,din Ferentari…

  2. Aceeasi poveste si la gara de nord, unde o femeie urca si cerseste prin tren. Spune ca are un copil in spital si nu are bani de tren. E o femeie blonda, de statura medie, mai invarsta. Tot anul am vazut-o prin gara.

  3. Am întâlnit-o şi eu. Tot cu aceeaşi poveste, doar că mie îmi spunea că e din Rusia şi că a venit în România pentru o operație la picior.

LEAVE A REPLY