Cum ţi se iau bani din cont fără să-ţi dai seama

0
101

plata_card_9bebc09bd2_01

S-a descoperit un nou caz grav în care românii sunt practic furaţi fără să îşi dea seama. Totul a pornit de la serviciul de transport UBER. Toți utilizatorii din România ai acestui serviciul se confruntă cu o situație incredibilă. La fiecare cursă cu UBER, banca extrage din cont o sumă mai mare decât cea scrisă pe factura eliberată, potrivit stiripesurse.ro

De fiecare dată când călătoriți cu UBER, banca va adăuga la tariful călătoriei dvs. de la câțiva zeci de bani până la câțiva lei. Potrivit oficialilor UBER România, „banii care se extrag din contul clientului se retrag în lei dintr-un POS străin, întrucât tranzacțiile se gestionează la nivel global”. „Uber tranzacționează în România doar în RON și doar în limita costului cursei respective”, se arată în mesajul transmis de UBER România, conform ziarulring.ro.

Și atunci de unde sumele în plus oprite clienților din cont de majoritatea băncilor? „Din păcate, există anumite bănci care răspund tranzacției trimise de noi în moneda locală, RON, în EURO și de acolo acea diferență observată”, este punctul de vedere al UBER România pentru sursa citată.

LEAVE A REPLY