Mihai Bendeac, declarație BOMBĂ: ”Am vrut să OMOR pe cineva!”

0
115

bendeac

Afirmație surprinzătoare a lui Mihai Bendeac. Actorul spune că muncește la un roman și a transformat o persoană pe care vrut ”să o omoare” într-un personaj pe care l-a ucis în cartea sa.

Scriu un roman, pe care nu reuşeşsc să îl termin, de vreo şase ani. A început ca un fel de jurnal, dar la un punct încolo a mers în altă direcţie. Este vorba despre un individ care a început să comită nişte crime în serie.
Mi s-a întâmplat să vreau să omor pe cineva, să nu am curajul să omor persoana respectivă şi când am ajuns seara am scris în jurnal că am omorât persoana respectivă. Am descris cum aş fi făcut-o Cele mai grele momente au fost când intram în momente profunde de depresie. Dacă trăieşti cu depresie, marele păcat pe care îl faci faţă de tine este că ai mult prea multe gânduri. Chiar şi atunci când pare că nu fac nimic, de exemplu când merg să fac cumpărăturile într-un supermarket, sunt foarte absent cu ce e în jur şi cumpăr ce nu am nevoie. Tot timpul mintea mea funcţionează”, a declarat actorul Mihai Bendeac pentru Libertatea.

LEAVE A REPLY