DIVORȚUL anului în politica din România: Cel mai cunoscut cuplu se DESPARTE

0
120

justitie

S-a anunțat divorțul anului în politica din România după ce cel mai cunoscut cuplu a luat decizia de a se despărți. La doar câteva săptămâni după ce a dezvăluit că este suspectă de cancer, Brigitte Sfăt a anunțat că divorțează de Ilie Năstase, alegerea fiind a fostului tenismen.

“După cum deja v-aţi dat seama, drumul meu şi al soţului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, şi nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi…. Alegerea a făcut o, ca de obicei, el. Mi e silă de curvele de Bucureşti care stau la pescuit falşi milionari de carton şi de prieteni binevoitori care încearcă să <<ţină spatele>>”,”, a scris bruneta pe contul ei de Facebook.

Brigitte Năstase a anunțat că este suspectă la începutul lunii iunie și a anunțat aceste probleme prin intermediul rețelei de socializare:

“În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă, am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare. Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ, Ovidiu, că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie şi tot odată să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare”, scria atunci Brigitte pe contul său de socializare.

LEAVE A REPLY