Copiii României, adoptaţi în America, au nevoie de ajutor pentru a-şi găsi familiile. Distribuiţi acest articol

1
709

Mai mulţi tineri născuţi în România au nevoie de ajutor pentru contactarea şi găsirea familiilor lor. Distribuiţi acest articol în speranţa că îi vom ajuta să îşi găsească rudele.

Iată mesajele lor:

Mă numesc CUTARIDA CLAUDIA, născută pe data de 3 Noembrie 1996 in SLOBOZIA, Judetul Ialomița. Sint adoptată in Washington, SUA.
Îmi doresc foarte mult sămi găsesc mama biologică, CUTARIDA ADELA şi întreaga familie. Visez de mulți ani săi aud vocea; oare sună la fel ca a mea, seamănă cu mine??
Mai am frați, surori? Oare şi ei se gîndesc la fel de mult la mine…am aşa de multe intrebări!! Vă rog foarte mult, AJUTAȚIMĂ!! Găsirea lor, este găsirea identității mele. DISTRIBUIȚI, mulțumesc foarte mult tuturor!!

cutarida claudia

Mă numesc OLARIU MARIAN, născut pe data de 20 Februarie 1992, în Județul Călăraşi. Sint in căutarea mamei mele biologice, numită OLARIU GHEORGHIȚA din Comuna FRUMUŞANI, Călăraşi. Nu dețin foarte multe informații, dar totuşi sper, cu aceste informații să-mi găsesc familia.
Vă rog foarte mult să DISTRIBUIȚI cit mai mult anunțul meu. Mulțumesc tuturor!

olariu marian

M-am născut pe data de 10 decembrie 1995 cu numele anterior GHEORGHE Maria Beatrice, iar fratele meu, GHEORGHE Alin Robert s-a născut pe data de 05 iulie 1993, în județul BRĂILA, România.
Amandoi am fost internați într-un orfelinat, iar mai târziu am fost adoptați în Illinois, Statele Unite ale Americii. Numele mamei noastre biologice este GHEORGHE IFIMIA născută în februarie 1972, originară din satul Cirligi, Filipeşti, județul BACĂU. La momentul adoptării, Ifimia a avut o adresă în Brăila, pe strada Grindului.
Ne-am dori cu adevărat să ne găsim familia biologică, vă rugăm să ne ajutati. Dacă cineva are vreo informație despre mama noastră biologică, vă rugăm să contactați în privat pagina “The never forgotten Romanian – Copiii niciodată uitati ai României”.
Apreciem foarte mult pe toți cei ce DISTRIBUIE acest post. Vȃ mulțumesc foarte mult! xx

maria beatrica

Astăzi, 24 Mai este ziua mea de naştere. Numele meu înainte de adopție a fost COSTIN BABAN, născut în anul 1993, în Bucureşti. Continui să o caut pe mama biologică, Maria BABAN. Cu ajutorul acestei pagine am reuşit să am aceste informații despre mama:
’’ Numele actual este MINCU MARIA, nascută în anul 1969, locuieste in Bucureşti, Strada Zăbrăuțiului, Nr. 7. Ea are 2 fete, MERIŞAN Petruța Natalia şi MINCU Nicoleta Mihaela. Unul dintre adminii acestei pagini a fost la adresa de mai sus, dar familia nu mai locuieşte aici. Vă rog să DISTRIBUIȚI acest mesaj pentru a-mi găsi familia. Vă mulțumesc foarte mult. Xxx’’

costin

Numele meu românesc înainte de adopţie a fost AURORA BORA.
Mam născut în data de 28 Noiembrie 1990, în Comuna POMI, SATU MARE, România şi acum locuiesc in Hawaii. Sunt în căutarea mamei mele biologice pe nume AURELIA BORA, fratii şi toate rudele. In documentele de adopție, tatăl meu este necunoscut.
În pozele de mai jos sunt eu în prezent, când eram mică şi împreună cu mama mea AURELIA.
Mama, vreau doar să ştii că nu te-am uitat şi că te iubesc.
Vă rog mult să mă ajutaţi să îmi găsesc familia, pentru care vă mulţumesc anticipat.
Vă rugăm să DISTRIBUIŢI acest mesaj.

aurora

Numele meu este RAMONA BANCU si sunt de origine Română. Sunt nascuta in 30 Ianuarie1997 la ARAD de unde am fost adoptată in New Jersey, Statele Unite. O caut pe mama mea MARIA BANCU. Acestea sunt toate informatiile pe care le am despre mine. Imi doresc din tot sufletul să-mi cunosc originile romanesti, parinții, fratii, surorile şi toți ceilalți membrii ai familiei. Multumesc şi sunt recunoscătoare tuturor acelora care pot să mă ajute să-mi indeplinesc acest vis pe care l-am avut de cand am aflat că sunt adoptata. Va rog DISTRIBUIȚI acest mesaj.

ramona

Ca ei mai sunt mulţi alţi copii care îşi caută familiile. Fiecare share contează. Pentru orice informaţie ajutătoare intraţi pe acestă pagină (click aici) şi lăsaţi un mesaj.

1 COMMENT

  1. Salut!
    Ma poate ajuta cineva cu o informatie?am27 de ani,iar la 22 de ani am aflat ca mai am un frate mai mic nu un an,care a fost adoptat la nastere de niste Americani,unde trebuie sa ma adresez?sau calea cea mai usoara care ar fi?
    Va multumesc.

LEAVE A REPLY