Jurnalistă Antena 3: I-am zis lui Sorin Oprescu că m-am îndrăgostit de el

0
76

oprescu

Mirela Voicu, realizatoarea emisiunii “Voi cu Voicu” de la Antena 3, a povestit pentru DC News cum era presa pe vremea când nu existau decât mașini de scris.

Jurnalista a debutat în presă în urmă cu mai bine de 20 de ani.

“Am început să scriu pe o mașină de scris. La început nu aveam nici pagere, nici telefoane, evident că nici Facebook! Aveam niște stații de transmisie. Fiecare stație avea o secție și ni se dădea în funcție de evenimentul la care mergeam astfel încât să putem comunica. Scriam cu pixul, cu mașina de scris, fără telefon mobil, fără pagere, fără tablete și așa mai departe și uite că nu suntem așa cretini. Te puneai și citeai. Noi mai citeam pe vremea aia… și nu postări de pe Facebook, ci cărți, de-alea cu pagini”, ne-a povestit Mirela Voicu.

Jurnalista se pricepe și la farse. Mirela Voicu ne-a povestit un moment savuros cu fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, petrecut cu mai mulți ani în urmă.

“Am făcut două farse tari. Una cu fostul prefect al Capitalei, Ovidiu Grecea, iar cealaltă farsă a fost cu Sorin Oprescu. Ne cunoaștem foarte bine, suntem prieteni de mult timp. Brusc i-am zis că m-am îndrăgostit de el, moment în care a înnebunit. Zicea că o sună mama și că am înnebunit. Au fost două momente reușite”, ne-a zis jurnalista.

LEAVE A REPLY