Guvernul Cioloș a trecut la MITĂ ELECTORALĂ. Investiții aproape ZERO/ bani mulți la ajutoare sociale

0
88

bani ciolos

Guvernul Cioloș a operat ieri prima rectificare bugetară – AICI TOATE DATELE/ DOCUMENT. Teoretic sunt bani mai mulți la Buget și deci mai mult de distribuit. Numai că în loc ca banii să se ducă în investiții, banii se duc masiv către majorări de salarii și beneficii sociale – adică o RECTIFICARE bugetară cu gândul la alegerile parlamentare.

În acest context reapare întrebarea – Ce va face Dacian Cioloș? Rămâne tehnocrat sau a trecut deja la premierul politic? Răspunsul e ușor de intuit dacă ne uităm la poziționările publice din ultima perioadă și în această variantă nu miră pe nimeni că e foarte atent la alegătorul asistat care își dă votul doar dacă primește ceva. E un fel de mită electorală mascată legal, interzisă partidelor prin lege în campania electorală, dar pe care tehnocrații nu se sfiesc să o folosească masiv.

Că totul e pe bază electorală o arată estimarea făcută în dreptul intrării de fonduri europene estimate pentru tot anul la 12,8 mld. lei, în condiţiile în care pe primele şase luni veniturile au fost doar de 680 mil. lei.

LEAVE A REPLY