Toată ţara trebuie să ştie asta! Pe data de 19 August se pregăteşte un MEGA PROTEST

7
5045

protocol

ANUNȚ IMPORTANT REFERITOR LA ACȚIUNEA DE PROTEST A CETĂȚENILOR ROMÂNI ÎMPOTRIVA CLASEI POLITICE

CU INCEPERE DIN DATA DE 19 AUGUST 2016

1. TEMA PROTESTULUI: STOPAREA DEGRADĂRII NIVELULUI DE TRAI AL POPULAȚIEI, REDAREA DEMNITĂȚII UMANE A CETĂȚENILOR ROMÂNI DIN ȚARĂ ȘI DIASPORĂ, OPRIREA JAFULUI METODIC EXERCITAT ASUPRA ÎNTREGULUI TERITORIU ȘI ALE RESURSELOR NATURALE ALE ȚĂRII ȘI A CAPITALULUI ROMÂNESC, SPUNÂND CLAR ”AȘA NU SE MAI POATE ȘI NU VĂ MAI PUTEM LĂSA SĂ CONTINUAȚI CU DISTRUGEREA ȚĂRII ȘI A NEAMULUI ROMÂNESC”.

2. OBIECTIVUL PROTESTULUI: ADUCEREA LA CUNOȘTINȚA ÎNTREGII CLASE POLITICE ȘI A TUTUROR AUTORITĂȚILOR ROMÂNE, PRECUM ȘI A AMBASADELOR DIN ȚARĂ ASUPRA NIVELULUI INSUPORTABIL AL DISPERĂRII LA CARE S-A AJUNS DATORITĂ SĂRĂCIEI ACUTE ÎN CARE TRĂIESC MAJORITATEA CETĂȚENILOR ROMÂNI ȘI A DECIZIEI FERME LUATE DE ROMÂNI PENTRU A REINSTAURA ORDINEA NECESARĂ PENTRU A REDA POPULAȚIEI DREPTUL LA O VIAȚĂ DEMNĂ, DREPTUL LA SĂNĂTATE, LA SIGURANȚĂ EXISTENȚIALĂ, LA BUNĂSTARE, LIBERTATE ȘI LA O EDUCAȚIE CONFORMĂ CU ASPIRAȚIILE POPORULUI ROMÂN, CHIAR ȘI CU SACRIFICIUL NECESAR DE NE LUA SOARTA ÎN PROPRIILE MÂINI.

3. SCOPUL PROTESTULUI:

a. Expunerea clară de către participanții la protest, din cât mai multe categorii sociale a tuturor elementelor disfuncționale care afectează buna funcționare a societății, a muncii lor și a gradului siguranței existențiale a cetățenilor români.

b. Prezentarea și susținerea publică atat a revendicărilor care vor contribui la revigorarea bunului mers al țării, cât si pentru apărarea efectivă a a dreptului la viață, la sănătate, la siguranță existențială, la bunăstare, la demnitate umană și libertate pentru fiecare cetățean român din țară sau din diasporă.

c. Somarea publică, fermă și ultimativă a întregii clase politice, a autorităților centrale și locale asupra punerii în practică a revendicărilor expuse în regim de urgență pentru a nu genera producerea unor probleme grave de instabilitate a țării.

d. In urma unirii tuturor grupurilor civice, a activiștilor voluntari, a organizațiilor neguvernamentale într-o ALIANȚĂ NAȚIONALĂ , se va asigura redactarea unui document cuprinzător al revendicărilor expuse care va fi transmis tuturor factorilor decidenți din țară, inclusiv ambasadelor, material care va constitui și programul activităților viitoare ale protestelor care se vor organiza în condițiile în care nu se va trece la materializarea revendicărilor invocate de noi.

4. LOCUL ȘI DATA OFICIALĂ DE DESFĂȘURARE A PROTESTULUI: Parcul Izvor și București începând cu data de 19 august orele 17, continuând și în zilele de 20 și 21 august 2016 între orele 8.00- 12.00 si 17.00-22.00 . Pentru cetățenii români care nu se pot deplasa în această perioadă la București, in paralel se pot organiza în această perioadă mitinguri de susținere a acestor proteste în fața sediilor prefecturilor, ale primăriilor, cât și în fața sediilor ambasadelor și consulatelor României din străinătate.

5. PARTICIPANȚII LA PROTEST: Protestul nu este deschis pentru nici una dintre formațiunile politice indiferent de mărimea ei, de faptul că se află sau nu la guvernare, că este sau nu reprezentantă în Parlamentul României.
Protestul este deschis pentru participarea liberă a fiecărui cetățean român, a grupurilor de voluntari sau a organizațiilor civice, a întreprinzătorilor sau a agenților economici români, a tuturor categoriilor socio-profesionale indiferent de vârstă, religie sau sex, oameni de bună credință care își doresc și luptă pentru o ROMÂNIE PROSPERĂ, O ROMÂNIE MODERNĂ, O ROMÂNIE A ROMÂNILOR.

sursa : articol relatat de Romania este a noastra! , foto www.euractiv.com

7 COMMENTS

 1. NUMAI UNIȚI ÎNVINGEM BORFAŞII SECURIŞTI ȘI PROGENITURILE LOR ! NUMAI UNIȚI SALVĂM PATRIA DE VIERMI ȘI TÂLHARI ! -TREZIȚI-VĂ ROMÂNI- !!!

 2. Suntem un popor de milogi si slugarnici!
  Nu vedeti ORBILOR comunitatea Europeana distruge tot ce mai are sfant ,port popular,traditii,industrie agricultura ,petrol,gaze energie electrica pana si apa data de Dumnezeu .

  Se fura se fura si iar se fura milioane de euro si anaful casuna pe mici intreprinzatori ca nu au dat bon de 20 de lei si pun afise cu litere de o jumatate de metru ca a prins hotul dar nu se gandeste cum sa-i faciliteze dezvoltarea controlata a afacerii.
  Rusine noua ca popor opincar !!

 3. o tara condusa de fii criminalilor bolsevici,trebuie sa le dam o riposta pe masura sai scoatem din averile de lux sai cazam in ferentari,sa se confiste tot la toti nenorociti care sa lefuiesc din bani nostri

 4. aceasta mindra care nun stia sa mearga pe strada ,a fost aleasa de de o minoritate ca restul nu au esit la vot ,vedeti ce face pune scroafa gresie pe strada,in loc sa o puna in scoli si in spitale,sa mearga aceasta materialista pe Militari sa vada cum spatiile verzisint inchise cu gard parcva noi sintem vaci intram si mincam iarba,ati vazut cum a dat aceasta rusofona bani la biserica pai lea dat ca de la securisti ppi se intorc bani inapoi,biserica are domenii intregi ce fac cu bani ,sa le facem noi biserici sa si faca ateii sase roage,atiobservat ca linga fiecare biserica facuta tilhariide securisti si au FCUT SI TREI PATRU CASE PAROHIALE,pe bani nostri.ce mai stati Romani pina veti trce sa pasteti pe spatiile verzi ingradite cu garduri de otel,TREZITIVA ODATASA LE DAM LOVITURA DE GRATIE

 5. Toti romanii care sunt in tara,trebuie sa participe la acest protest ,pentru a stopa hotia pe care o vedem zilnic la televizor. Nu le este nici frica nici rusine ,d-lor parlamentari care si-au marit pensiile speciale. Nu stiu unde vor sa ajunga,dar trebuie neaparat schimbat acest regim ,care deterioreaza mult valoarea acestei tari.

 6. Din pacate
  Câinii latră,caravana trece
  Am luat parte cu toată ființa la revoluția din 1989
  Sunt de 26 de ani plecat din țara
  Treziți-va la realitate
  Cei bogați sunt prea puternici
  Nu aveți nici o șansa
  Din păcate
  Dacă este posibil sa schimbam ceva ma întorc imediat in tara
  Nu mi-e frica de nimic
  După regimul Ceaușescu(aveam 22 de ani)nimic nu ma mai sperie
  Din păcate sunt convins ca nu veți schimba nimic
  Repet
  Sunt preaputernice cei care dețin puterea

 7. Stiti ce sunt eu curios? Cine organizeaza toata treaba asta? Sau este o manipulare in masa pentru anumite interese. E bun ce se intampla,dar nu as vrea sa fie bun doar pentru cineva anume. As vrea sa spuna cel care organizeaza vreo doua cuvinte.

LEAVE A REPLY