Nadia Comăneci a povestit de ce a fugit din România. Iată explicațiile fostei gimnaste

1
1147

nadia-comaneci

Supravegherea serviciilor secrete şi interdicţia de a ieşi din ţară au fost doua dintre motivele principale care au determinat-o pe Nadiei Comăneci să fugă din România. Motivele au fost dezvăluite chiar de fosta campioană olimpică, într-un interviu pentru Euronews. Pe de altă parte, Zeiţa de la Montreal a povestit că nu consideră că antrenamentele de care a avut parte au fost prea dure, şi a dezvăluit și care a fost secretul performanţelor sale.

În interviul acordat postului Euronews, preluat de Realitatea, Nadia a povestit că fuga din ţară a fost pregătită timp de două zile. Ulterior, ea a ajuns în Statele Unite, acolo unde locuieşte şi acum, dar spune că sufletul îi este tot în România. Întrebată dacă se simte mai mult româncă sau americancă, Nadia Comăneci a răspuns că este, categoric, româncă, dar că a fost adoptată de Statele Unite ale Americii. Pe de altă parte, ea a mai adăugat că face nu mai puțin de 6 vizite în România pe an, dovadă că are multe proiecte în țară.

Fosta campioană olimpică şi-a lăudat foştii antrenori şi a dezvăluit care a fost secretul succesului său. Antrenorii tăi, Bela şi Marta Karoly, au fost criticaţi în trecut din cauza antrenamentelor prea dure. Tu ai simţit asta?

„Nu am simţit, eu chiar am făcut mai mult decât îmi cereau. Atunci când Bela îmi spunea că vom face cinci serii la bârnă, eu făceam şapte. Trebuie să munceşti din greu pentru a ajunge la acel nivel.”, a spus Nadia Comănesci.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY