Delia şi Rihanna, din nou pe aceiaşi SCENĂ

0
231

media_147135345841113300

După prestaţia extraordinară pe care Delia a avut-o în deschiderea concertului Rihannei, staff-ul artistei originare din Barbados i-au transmis că o vor lua în calcul şi pentru alte proiecte muzicale în Europa.

Se pare că anul 2016 este din nou anul Deliei. Dacă în 2015 artista a rupt topurile cu piese precum “Cum ne noi” sau “Da mamă” , în 2016 Delia a păstrat ritmul, ajungând astfel în topuri cu piese precum “Gura ta” sau “Ce are ea”.

În primăvară a susţinut super show-ul “Welcome to Deliria” care a reprezentat un real succes de casă, dar şi de imagine.

media_147135356016916900

În urma apariţiei sale de excepţie, Delia a avut o discuţie cu staff-ul Rihannei: “În timp ce Delia a fost pe scenă, reprezentanţii Rihannei au stat într-un loc special, din care au urmarit cum se descurcă blondina şi, fireşte, reacţia publicului! Impresionaţi de vocea ei, dar şi de prezenţa în faţa fanilor, aceştia au aplaudat-o, iar la finalul serii, însăşi cântăreaţa de culoare a stat câteva minute de vorbă cu Delia, i-a mulţumit pentru show şi i-a spus că are calităţi extraordinare. Mai mult, i-a transmis Deliei că va intra şi în vederea managerilor săi pentru alte show-uri pe care ea le va susţine în Europa în perioada urmatoare”, au dezvăluit surse de la faţa locului, care mai spun şi că Rihanna personal a fost cea care a ales-o pe româncă, după vizionarea a zeci de casete, să fie cea care să îi deschidă spectacolul său de la Bucureşti.

LEAVE A REPLY