Oferta de muncă plătită cu salarii de până la 6.000 lei pe lună

0
139

LOCURI-DE-MUNCA

Iată oferta de muncă în România, plătită cu salarii care pornesc de la 1.600 lei pe lună şi care ajung la 6.000 lei lunar. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri profesionale şi de personalitate caută angajatorii români pentru locurile de muncă oferite.

O firmă angajează pe postul de operator depozit. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum studii medii, cunoştinţe de operare PC, poate performa în echipă, are abilităţi de comunicare, e atent la detalii, e orientat spre client şi e serios.

Angajatorii oferă salariu de 2.250 lei net lunar, tichete de masă şi asigură transportul la muncă pentru candidaţii selectaţi pe acest post.

Informaţii complete despre această poziţie găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

Aceeaşi firmă angajează pe postul de chimist.
Candidatul potrivit pentru acest post are diplomă de inginer chimist, aptitudini de negociere, organizare şi planificare.
Sunt avantajaţi candidaţii care cunosc engleza şi/sau spaniola.
Angajatorii oferă salariu de 3.600 lei net lunar, tichete de masă şi asigură transportul la muncă al candidatului selectat pe această poziţie.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O firmă angajează tâmplari pal melaminat.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de şcoala profesională sau de liceu, dovedeşte capacitate de înţelegere a desenelor (proiectelor de execuţie), are minimum trei ani experienţă relevantă în domeniul fabricaţiei mobilierului la comandă şi e dispus la deplasări în afara localităţii.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 5.000 lei şi 6.000 lei pe lună, plăteşte orele suplimentare şi acordă prime de sărbători.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă de schimb valutar angajează cinci consilieri clienţi.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, abilităţi de comunicare şi negociere, ştie să opereze la PC, are atitudine pozitivă, e corect.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete care pornesc de la 2.300 lei şi bonusuri din vânzări.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un centru medical angajează medic specialist sau primar în specialitatea Neurologie. Sunt avantajaţi la angajare medicii care au competenţă în ultrasonografie Doppler cerebrală.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salariu de 4.500 lei net pentru program full-time.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link. 

O firmă de recrutare caută omul potrivit pentru postul de gestionar depozit materiale de construcţii.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, cel puţin doi ani experienţă într-un post similar, are cunoştinţe de gestionare a mărfurilor, are bune abilităţi de comunicare şi relaţionare, e responsabil, serios şi ştie să lucreze la PC. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 1.600 lei şi tichete de masă.

Amănunte despre acest post găsiţi în acest link.

LEAVE A REPLY