Mai mulţi studenţi din Bucureşti au fost ameninţaţi cu pistolul în faţa căminului, deoarece făceau gălăgie

0
155

camine

UPDATE: Barbatul in varsta de 32 de ani care a amenintat cu pistolul trei tineri care stateau in fata unui camin studentesc, in noaptea de joi spre vineri, s-a prezentat, sambata dimineata, la sectia de politie, unde a predat si arma, un pistol cu bile.

Politistii bucuresteni cauta un individ care a scos pistolul in fata unor studenti si l-a lovit pe unul dintre ei. Incidentul s-a petrecut joi noapte, in Capitala, la un camin studentesc.

Victimele sustin ca agresorul i-a mai amenintat si in alte randuri. De aceasta data, incidentul s-a transformat intr-un dosar penal.

Tatiana Gheorghe, administrator camin: “A venit un cetatean la ei si i-a amenintat cu pistolul.”

Barbatul l-a plesnit pe unul dintre studentii ramasi pe banca, moment in care un coleg a sarit in apararea lui si l-a lovit cu pumnul pe agresorul care scosese din nou pistolul. Tinerii s-au refugiat in camin, iar suspectul a fugit.

Administratorul caminului spune ca nu este pentru prima data cand individul ar fi agresat studentii, din cauza galagiei pe care acestia o fac.

Politia face cercetari pentru folosire ilegala de armament, ultraj si tulburarea linistii si ordinii publice. Individul, care deocamdata nu a fost identificat, este cautat de agenti.

LEAVE A REPLY