Ce nu s-a văzut la TV la derby-ul FCSB-Dinamo

0
1194

Derby-ul etapei a 5-a a campionatului intern,  FCSB-Dinamo, a fost unul din meciurile caracteristice campionatului românesc:  suporteri temperamentali şi două echipe fără prea mari realizări.

FCSB nu e Steaua. Pornind de la acest motto se pare că şi fanii echipei lui Reghecampf au ezitat atunci când a fost vorba de susţinerea echipei.  Seara trecută suporterii galeriei roş-albastre de pe Arena Naţională nu au părut să fie prea stelişti.  Pentru suporteri se pare că nu doar palmaresul şi marca au dispărut, ci şi spiritul stelist. Oamenii au venit pe stadion pentru cu totul altceva în afară de Steaua.

steaua2

Nici suporterii dinamovişti nu au fost mai prejos. Au fost destul de mulţi, dar parcă nu atât cât toată lumea se aştepta să fie. În lipsa unei galerii la acelaşi nivel din peluza vecină, câinii au scâncit mai mult decât au lătrat. Au cântat frumos, dar parcă mai timid ca-n alte dăţi.

 

dinamo

Oficialii stelişti şi-au respectat promisiunea, iar suporterii nu au fost lăsaţi pe teren nici măcar cu bannere, mesaje sau veste.

Referitor la meci, nu ar fi prea multe de spus. În timp ce Reghecampf a înghesuit meciul în centru, dominând astfel jocul, dar fără prea multe ocazii, Andone a preferat să se apere.

 

scor

 

Meciul s-a încheiat cu un egal şi fanii unei singure echipe par să zâmbească încrezători înspre restul etapei:  cei ai Universităţii Craiova, formaţie care, cu o victorie luni la Timişoara, ar urca pe primul loc în clasament.

LEAVE A REPLY