Ce să faci ca să ajungi BOGAT! Legea universului îţi dezvăluie calea

0
96

bogat_opt-692x360

Pentru ca sa ajungi bogat, trebuie sa ajuti pe altcineva sa devina bogat. Pentru a fi iubit, trebuie sa iubesti. Pentru a fi sanatos, trebuie sa oferi organismului tau un regim de viata sanatos. Acolo unde are loc acest transfer, acolo exista viata. Iata de ce majoritatea oamenilor inteleg ca pentru ca banii sa continua sa vina, ei trebuie sa faca donatii celor care au nevoie de bani. Ei au oferit ceva Universului, iar acesta i-a raspuns cu aceeasi moneda.

Cuvinte bune

In toata aceasta poveste un rol extrem de important il au cadourile si binecuvantarile. Daca vei incepe sa faci cadouri oamenii, ei iti vor face cadouri in schimb. Ce se are in vedere? Nu este vorba despre cadouri scumpe, cadoul tau poate fi si o vorba buna sau un sfat intr-un moment dificil. Poti sa oferi un zambet unui om strain sau sa il ajuti in anumite situatii. Ai putea sa ii oferi telefonul sau adresa celor care ar putea sa il ajute. Ofera o carte, care ii poate oferi raspunsuri la multe intrebari. Cadoul poate fi orice, orice ii poate oferi ajutor. si nu conteaza valoarea acelui cadou, importanta intentia cu care a fost facut.

Relatii

De obicei binecuvantarea oamenii o asociaza cu optiunile religioase. insa in acest caz este vorba despre atitudinea ta fata de lumea inconjuratoare.
Bogatie – capacitatea omului de a avea o atitudine pozitiva fata de oameni si de lumea din jurul sau. Daca esti inconjurat de fericire si caldura, atunci Universul iti va intari credinta. Oferind energie pozitiva oamenilor din jur, ei se simt excelent in compania ta. Anume aceasta pozitivitate fata de lumea inconjuratoare atrage in viata ta oameni, momente si evenimente frumoase.

Legea schimbului de energie

Legea energiei – este legea intregului Univers. Daca vei incerca sa te imbogatesti datorita economiilor, atunci banii vor inceta sa mai apara in viata ta. Doar facand un schimb cu ceea ce ai, vei obtine ceea de ce ai nevoie, arata dozadesucces.

LEAVE A REPLY