Schimbare majoră pe Facebook! Decizia care s-ar putea să te facă să renunți la contul tău

0
857

messenger

În cazul în care simțeați că nu vedeți suficient de multe reclame personalizate pe Facebook, acestea se pare că-și vor găsi loc și în Messenger, populara aplicație de chat.

Facebook este gratuit, iar promisiunea că va rămâne gratuit pe întregul parcurs al existenței sale a fost reiterată în numeroase cazuri. Din păcate, doar costurile de mentenanță ale unui astfel de serviciu sunt astronomice. La acelea ar trebui să se adauge și un profit pentru care efortul angajaților să fie motivat pe termen lung. Pornind de la această premisă, reclamele sunt o particularitate constatntă a activității noastre pe Facebook, iar fiecare funcție nouă introdusă pe platformă, la un moment dat, a ajuns să fie gazda unor reclame.

Au trecut deja câteva luni de când am aflat de introducerea bots-ilor în Facebook Messenger, o serie de roboți care sunt programați să răspundă în mod automat la o mai multe întrebări și să execute diverse sarcini, precum comandarea de pizza sau expedierea unui buchet de flori. Din păcate, se pare că, de acum înainte, aceiași botsi vă vor putea servi reclame când vă așteptați mai puțin. Ca urmare, tot în Messenger, veți putea fi asaltați de promoții, oferte de abonare la diverse servicii și multe alte tipuri de conținut promoțional.

sursa: greatnews.ro

LEAVE A REPLY