VESTE URIASA pentru Romania. Anuntul pe care il asteptam de aproape 10 ani a fost facut de UE

2
910

romania-2

Presedintele Comisiei Europene a declarat ca sustine aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, scrie gandul.info

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker a afirmat astazi la Strassbourg ca institutia pe care o conduce este de acord si sustine aderarea Romaniei si a Bulgariei la Spatiul Schengen.

Cele doua tari indeplinesc criteriile de aderare si este elementar sa le fie recunoscute drepturile, a mai declarat presedintele Comisiei Europene.

Romania si Bulgaria solicita de multi ani aderarea la Spatiul european de libera circulatie Schengen.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, afirma in ianuarie, dupa intrevederea cu premierul Dacian Ciolos, ca sistemul Schengen trebuie imbunatatit, avand in vedere ca o destramare a acestuia ar avea consecinte extrem de grave pentru UE, el aratandu-se deschis aderarii Romaniei la acest spatiu.

Premierul Dacian Ciolos a efectuat, la jumatatea lunii februarie, o vizita la Bruxelles, unde s-a intalnit cu inalti reprezentanti ai Comisiei Europene si ai Parlamentului European, printre temele abordate fiind aderarea Romaniei la Schengen.

2 COMMENTS

  1. Paindanca sa poata imigrantii sa vina la noi mai repede . Cat nu au fost amenintat eram oia neagra . Ca nunaveam granite sigure… samd…..motive Acum trebuie sa vina uratii la noi. Dar nu inteleg un lucru. Acum Acum vor putea pleca de la noi mai repede la ei…

LEAVE A REPLY