Ce este CĂRBUNELE ACTIV și de ce este atât de benefic pentru organism

0
363

Carbune-activ

Cărbunele activ sau cărbunele medicinal este un remediu natural folosit de mii de ani. Este un compus natural deosebit de interesant, obtinut din diverse elemente de materie organica precum lemnul, nuca de cocos, bambus, muschi de turba, samburi de masline, coji de nuca de cocos si rumegus.

Cărbunele medicinal este o formă de Carbon care a fost procesat pentru a fi făcut extrem de poros  căpătând o suprafaţă foarte mare pentru absorbţia de substanţe chimice devenind atat de puternic, incat este considerat remediul cel mai eficient in caz de ingerare a practic oricarui tip de substanta toxica. Ajuta la reducerea absorbtiei de substanta otravitoare cu pana la 60 % legand substantele chimice si reducand toxicitatea lor.

BENEFICII

  • Reduce efectele negative datorate colesterolului ridicat, a bolilor de inima și a arteriosclerozei.
  • Cărbunele activ curăţă şi dezinfectează dinţii, limba şi gura cu totul, fiind o pudră, ajută şi la curăţarea cu efect de scrub a impurităţilor foarte mici. În plus, cărbunele schimbă ph-ul gurii şi ajută pe termen lung la menţinerea sănătăţii gurii şi dinţilor. Practic, tot ce trebuie să faci ca să ai dinţi mai albi este să pisezi câteva comprimate de cărbune activ şi să le foloseşti pe post de pastă de dinţi.
  • Distruge patogenii.Cărbunele activ poate elimina și toxinele și impuritățile de pe piele. Vă puteți face o mască de față cu doar trei comprimate de cărbune, maestecat cu puțină apă caldă și miere de albine. Apoi aplicați pe față asigurându-vă că evitați gura, ochii și nasul.
  • Acționează în mod eficient ca antidot pentru aproape orice drog, otravă și substanță chimică.O altă utilizare a cărbunelui sunt intoxicațiile cu medicamente, droguri sau alte produse. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați o linguriță de cărbune la un pahar de apă, se amestecă bine și se bea.
  • Stimulează vitalitatea și încetinește  efectele afecțiunilor legate de îmbătrânire.
  • Purifică apa.Cărbunele activat  acţionează printr-un proces denumit adsorbţie – cu alte cuvinte, atracţie electrică ce atrage moleculele, atomii şi ionii către el şi se lipesc de el – fără să devină una cu el.
  • Îmbunătățește funcția ficatului.Cărbunele ajută la vindecarea tuturor bolilor de colon şi este foarte benefic pentru intestine. Combate gazele intestinale şi elimină mirosul neplăcut din colon şi tract digestiv
  • Detoxifiază complet întregul organism.Cărbunele activat este un detoxifiant atât de eficient încât doar un gram din această substanţă sub formă de pulbere (adică o cantitate cam cât unghia) este suficientă pentru a consumă toxine care pot umple suprafaţa a patru terenuri de tenis.

 

LEAVE A REPLY