Te dor articulațiile sau mușchii? Încearcă metoda asta COMPLET NATURALĂ, ai nevoie doar de 1 INGREDIENT

0
223

Imagini pentru apple cider vinegar

Suferi adesea de durere în tot corpul mai ales în atriculații? Cremele folosite pentru îndepărtarea durerii sunt destul de costisitoare iar medicamentele ne afectează ficatul. În unele momente ar trebui să ne întoarcem la “origini” și să încercăm tratamente mai naturale care nu conțin decat un numar foarte mic de ingrediente și cu totul naturale.

Oamenii din întreaga lume folosesc oțetul de mere în nenumarate moduri pentru beneficiile asupra sănătății pe care le aduce. Baia cu oțet de mere ajută la reducerea simptomelor dureroase cauzate de artrită, vânătăi, tendinită, gută și multe altele. De asemenea, redă mobilitatea articulațiilor prin reducerea excesului de acid uric din corp.

Adaugă la o găleată de apa 2-3 căni de oțet și înmoaie picioarele, mâinile sau zona dureroasă pentru 30 de minute în apă.

O altă modalitate poate fi combinarea a 2 linguri de ulei de măsline cu 1 linguă de oțet de mere. Amestecul de freacă pe zona dureroasă și se lasă peeste noapte

O metodă eficientă de detoxifiere și de tratare a durerii este prepararea unei băuturi. Pentru preparare este nevoie de 300 ml de apă la care se adaugă 3 linguri de oțet și o lingură de miere. Se consumă de 3 ori pe zi înainte de mese. Ddiferența se va vedea în câteva săptămâni. Oțetul este de asemenea un foarte bun detoxifiant deci, te va ajuta și să elimini toate toxinele nedorite din organism.

.

LEAVE A REPLY