MORCOVUL crud ajută echilibrul hormonal!

0
294

Organic Carrots have been taken from their Pots and cleaned for a second serving season ..and for making Carrot Curry Tea:

Un nou studiu a demonstrat eficiența consumării zilnice a unui morcov crud. Consumat timp de 3 săptămâni la micul dejun reduce colesterolul cu 11%, creșterea producerii licidului biliar și eliminarea grăsimilor cu 50%, efectul persistând și după 3 săptămâni de la oprirea consumării.

De asemenea morcovul crud conține fibre unice care absorb excesul de estrogen din organism. În societatea actuală excesul de estrogen este o problemă cu care ne confruntăm și care provoacă serioase probleme de sănătate. Stresul, pesticidele și chimicalele sporesc producția de estrogen în corp.

Soia conține fitoestrogen care imită estrogenul în organism provocând dereglări hormonale devastatoare mai alees pentru baieții, femei și copii.

Excesul de estrogen este cauza principală a simptomelor menopauzei, acneei hormonale, sindromului premenstrual, infertilității și a tulburarilor de dispoziție. Nu afectează doar femeile, bărbații dar mai ales băieții aflați la pubertate sunt cei mai afectați. Lipsa tonusului muscular, disfuncții erectile și “sânii” sunt un efect al excesului de estrogen.

Se pare că morcovul are rol de detoxifiere, eliminând excesul de estrogen din corp ajutând la eliminarea simptomelor cauzate de acesta în cazul ambelor sexe.

Cum se consumă

  • Morcovul trebuie să fie crud, nu gătit.
  • Ideal este să fie consumat între mese, ca o gustare.
  • Poate fi făcut salată cu puțin oțet/lămâie și ulei.

LEAVE A REPLY