Zeci de români s-au trezit fără bani în conturi. Verifica si tu!

0
167

bancomat_bani_02995800

Cel puţin câteva zeci de mii de euro ar fi dispărut din conturile mai multor persoane din Zlatna şi împrejurimi deschise la o unitate bancară din oraş, în cauză fiind depuse vineri la Poliţie aproximativ 20 de plângeri.

‘Au fost depuse până în prezent 19 plângeri. Acestea vor fi preluate pentru cercetare de către Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia’, a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, subcomisar Luminiţa Prodan.

Potrivit păgubiţilor, din conturi le-ar fi fost sustrase sume importante de bani, de ordinul a cel puţin zeci de mii de euro. Unii au descoperit că mai au în cont doar câţiva euro din cele câteva zeci de mii, bani pe care i-au strâns muncind în străinătate.

De altfel, zeci de persoane s-au prezentat joi şi vineri la filiala în cauză să-şi verifice conturile, unele dintre acestea optând pentru transferul banilor la alte unităţi bancare.

Poliţia din Zlatna s-a sesizat joi din oficiu şi a demarat o investigaţie cu privire la posibile fapte de delapidare comise de angajate de la o unitate bancară din oraşul Zlatna.

LEAVE A REPLY