Ion Cristoiu: ‘Nu ştim dacă preşedintele Klaus Iohannis mai e în viaţă’

0
2095

klaus-iohannis_5

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează o serie de acuzaţii şi ironii la adresa preşeintelui Klaus Iohannis. Cristoiu e extrem de deranjat de concediile dese ale şefului statului şi îl taxează dur într-un editorial pe propriul blog. Deşi s-a aflat că preşedintele s-ar fi întors în România vineri, Cristoiu nu e deloc convins de acest lucru.

“O ştire care, între noi fie vorba, bazată doar pe Comunicatul Administraţiei prezidenţiale din 17 august 2016, potrivit căruia preşedintele se întoarce în ţară joi, 25 august 2016, sta atîrnată de un capăt de aţă. Nici acum, vineri, 26 august 2016, noaptea, nu ştim dacă Klaus Iohannis s-a întors, totuşi, din străinătate. De fapt, în continuare, nu ştim dacă mai e în viaţă. “, a tunat Cristoiu.

Jurnalistul nu a uitat-o nici pe copreşedinta PNL, Alina Gorghiu. Acesta s-a arătat extrem de iritat de faptul că Gorghiu a spus că Liviu Dragnea nu va ajunge niciodată premier. ” Vineri, 26 august 2016, Alina Gorghiu, denumită Favorita, pentru a o deosebi de o altă febleţe a preşedintelui, Răvăşitoarea, i-a atribuit lui Klaus Iohannis refuzul de a-l desemna pe Liviu Dragnea premier. Momentul cînd Klaus Iohannis ar putea face asta ar fi pe la mijlocul lui decembrie 2016, după alegerile parlamentare. Fiind vorba de un eveniment care ar urma să se petreacă peste patru luni, sînt sigur că nici Klaus Iohannis nu poate spune ce va face la vremea respectivă în chestiunea desemnării. Iată însă că Alina Gorghiu ştie mult mai bine decît Klaus Iohannis ce va face acesta peste patru luni!”, mai spune jurnalistul.

LEAVE A REPLY