SCANDALOS Profitshare își țepuiește publisherii! Blogger: M-au furat!

0
272

dEAJYKjN

Un blogger povestește despre problemele pe care le-a întâmpinat cu platforma de reclame Profitshare, care i-ar fi înregistrat doar anumite comisioane.

Potrivit acestuia, un prieten de-al său a cumpărat câteva produse prin intermediul unor reclame ce erau afișate pe site-ul său, însă platforma nu a înregistrat în sistem comisioanele. Comenzile nu erau marcate în sistem nici macar ca „în așteptare”.

„Un prieten de-al meu a facut o comanda de pe site-ul meu … m-a si anuntat cu mandrie … pentru ca mie sa nu imi apara nici dupa 24 de ore faptul ca aceea comanda a fost facuta de pe site-ul meu”, se arată într-un articole etichetat cu m’au furat la profitshare 2.0.

După ce le-a scris, având norocul că prietenul acestuia avea un număr de identificare a comenzii, reprezentantii Profitshare au trecut în contul acestuia comisioanele FĂRĂ SĂ ÎI COMUNICE cauza care a generat această problemă. Bloggerul însă se întreabă câte astfel de cazuri a mai avut, comisioane pe care nu le mai poate găsi din cauza faptului că cei care au cumpărat nu îl cunosc personal să-l anunțe.

Mai multi specialisti au dezvaluit de-a lungul timpului problemele mari cu care se confruntă platforma Profitshare.ro care nu înregistrează corect comisioanele, valoarea comisioanelor se schimbă după înregistrarea lor în sistem sau sunt anulate deși comenzile sunt plătite de clienți. Adică sistemul este unul care dă țepe pe față și nu le răspunde transparent publisherilor atunci când astfel de probleme apar.

„În mod normal, firma în cauză (n.r. Profitshare) trebuia să acorde de cel puțin 10 ori contravaloarea comisionului neînregistrat la timp, însă au preferat să îngroape totul sub preș, aprobând peste noapte comisionul. Mai grav este că nu au oferit nicio scuză și nu au explicat de ce s-a întâmplat acest lucru. Astfel, este evident că această procedură de fraudare a principalilor aducători de profit – publisherii – este o chestiune la ordinea zilei”, ne-a declarat Costin Radu, specialist în Marketing.

Tot Costin Radu crede că Fiscul și alte instituții abilitate ar trebui să controleze mai bine companii precum Profitshare, care ar putea ascunde adevăratele venituri. „Site-ul se laudă cu vânzări de peste 700 de milioane de lei pe prima pagină și cu astfel de tertipuri de neînregistrare a comisioanelor sau anulare abuzivă a lor gândiți-vă cât profit scoate. Fiscul și alte instituții ar trebui să urmărească cu atenție unde se duc banii Proftishare. Ce se anulează de la unii, e posibil să fie trecut în contul altora. Gândiți-vă că ei își iau sigur banii pentru comisioanele neînregistrate. Banii nu se întorc la advertiseri”, a continuat Radu.

LEAVE A REPLY