Decizie fara precedent in Romania: Toata lumea e chemata la ANAF

0
1025

anaf ghiseu

Decizie fara precedent in Romania: toti romanii care vor sa discute cu Fiscul sunt invitati la o serie de intalniri directe.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) organizeaza, in cursul lunii septembrie, in toata tara, alte 113 intalniri cu contribuabilii, persoane fizice si persoane juridice, pentru a discuta teme de interes general sau local, informeaza Profit.ro.

Temele intalnirilor au fost propuse in cele mai multe cazuri de catre contribuabili, asociatii profesionale, organizatii neguvernamentale sau care vizeaza modificari recente, cum ar fi formularele de TVA D088, declararea livrarilor/prestarilor si achizitiilor efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA, majorarea plafonului de incasari in numerar, obligatiile fiscale generale de declarare si de plata din luna septembrie. Noile intalniri survin unor discutii similare organizate in august.

Lista intalnirilor cu contribuabilii este disponibila pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala sau prin intermediul Call-center-ului, apeland la numarul de telefon: 031.403.91.60. Pentru a participa la intalniri, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de asistenta” de pe site-ul Agentiei.

LEAVE A REPLY