Curăţă ficatul de toxine cu O SINGURĂ înghiţitură și vei arăta mai TÂNĂR cu 10 ani!

0
2324

ulei masline lamaie

Un ficat sănătos ne asigură vitalitate, energie, un aspect bun al pielii şi o stare bună de sănătate. Ficatul participă la fabricarea sângelui, la întărirea şi stimularea digestiei, la curăţarea sângelui şi eliminarea toxinelor.

Citeste acest articol cu atentie si afla cum sa-ti cureti ficatul cu usurinta, folosind o reteta simpla facuta in casa! Iti trebuie doar 2 ingrediente…

Detoxifierea ficatului

Pentru a menţine ficatul într-o stare perfectă de funcţionare, trebuie să-I curăţăm zilnic Unul din cele mai simple şi eficiente moduri de detoxifiere a ficatului este să consumăm în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, un amestec de ulei de măsline şi suc de lămâie.

Ingrediente

• 1 lingură de ulei de măsline

• 1 lingură de suc de lămâie

Combinaţi aceste două ingrediente într-o căniţă şi beţi amestecul pe stomacul gol, apoi puteţi lua micul-dejun.

Efecte

După o perioadă de timp de la începerea acestui tratament veţi simţi diferenţa:

—Curăţirea şi întinerirea pielii

–Dispariţia cearcănelor

–Reglarea tranzitului intestinal

–Tratarea constipaţiei şi a altor probleme digestive imbunătăţirea stării generale de sănătate

–Creşterea nivelului de energie

Datorită proprietăţilor antibacteriene şi antimicrobiene, sucul de lămâie ajută la tratarea problemelor stomacului: indigestie, dureri de stomac, aciditate la stomac, crampe stomacale. Efectele carminative ale lămâiei ajută calmează tractul digestiv şi ajută la reducerea gazelor şi balonării.

Consumul a unei linguri de ulei de măsline combinate cu o lingură de suc de lămâie înainte de mese poate proteja stomacul de ulcer, ajutând totodată la tratarea constipaţiei.

Acest amestec descurajează totodată creşterea pietrelor la bilă, rinichi şi ficat, datorită efectului detoxifiant. În acest caz, se recomandă amestecul de ulei de măsline, suc de lămâie şi apă, consumat înainte de micul-dejun.

Efectul de scădere a colesterolului a uleiului de măsline este binecunoscut, datorită conţinutului de grăsimi mononesaturate şi polinesaturate. Uleiul de măsline reduce riscul bolilor de inimă. in acelaşi timp, sucul de lămâie scade tensiunea arterială şi creşte colesterolul bun.

Uleiul de măsline extravirgin conţine antioxidanţi benefici pentru inimă, numiţi tocoeroli, forma naturală a Vitaminei E. Antioxidanţii reduc riscul bolilor de inimă prin protejarea organismului de oxidarea colesterolului, care poate bloca fluxul de sânge şi provoca astfel întărirea arterelor. Uleiul de măsline conţine anticoagulanţi naturali care ajută la combaterea afecţiunilor cardiovasculare, prin subţierea sângelui şi reducerea riscului de cheaguri de sânge şi blocajele vaselor de sânge.

Sucul de lămâie conţine potasiu, iar consumul acestuia zilnic este foarte indicat persoanelor cu probleme de inimă, în special cu hipertensiune arterială.

Pentru întărirea unghiilor fragile, care se rup uşor, amestecaţi i lingură de ulei de măsline încălzit cu lingură de suc de lămâie, şi înmuiaţi unghiile în această soluţie seara, cu io minute înainte de merge la culcare.

Lămâia şi uleiul de măsline pot ajuta de asemenea la întărirea părului, controlul măreţii şi obţinerea unui păr. strălucitor.

Proprietăţile antiseptice şi astringente ale sucul de lămâie ajut’ă inclusiv la tratarea problemelor pielii.

LEAVE A REPLY