Confesiunile unei femei dependente de sex

0
121

s604x0_Seyi_Kolade

Seyi Kolade, o britanica in varsta de 35 de ani, a devenit dependenta de sex cand avea 17 ani. Cand implinise 19, deja se culcase cu 40 de parteneri. Acum, la 35 de ani, femeia are un palmares sexual socant, de 370 de barbati.

Si-a pierdut virginitatea la 13 ani, cu primul ei prieten. “Am fost apoi socata cand am ramas insarcinata. Am nascut la 14 ani”, s-a confesat femeia. Ea a fost apoi alungata din casa de catre familia ei. “Dependenta de sex mi-a ocupat viata mai mult de 13 ani. Este ca un amestec de dorinta si de teama ca ai putea sa nu obtii ce-ti doresti. Dupa ce ai obtinut insa, este ca o imensa eliberare, este ca si cum ti s-ar fi luat o mare greutate de pe tine”, a mai spus Seyi. Apoi a continuat: “Este ca oricare alta dependenta. Te face egoist, te autodistrugi, esti depresiv, dar totul este ca un cerc vicios din care nu mai poti iesi.”

“Dependenta de sex a pus stapanire pe viata mea”, s-a confesat Seyi Kolade, citata de The Sun. Aceasta dependenta a fost pe cale de a o distruge. S-a ales cu numeroase infectii cu transmitere sexuala, a facut doua avorturi si a fost alungata chiar din casa ei, la 16 ani, cu fetita pe care o nascuse, Sarah si amandoua au fost internate intr-un camin special pentru mame cu copii. Se simtea abandonata si simtea nevoie de afectiune.

Si-a pierdut virginitatea la 13 ani, cu primul ei prieten. “Am fost apoi socata cand am ramas insarcinata. Am nascut la 14 ani”, s-a confesat femeia. Ea a fost apoi alungata din casa de catre familia ei. “Dependenta de sex mi-a ocupat viata mai mult de 13 ani. Este ca un amestec de dorinta si de teama ca ai putea sa nu obtii ce-ti doresti. Dupa ce ai obtinut insa, este ca o imensa eliberare, este ca si cum ti s-ar fi luat o mare greutate de pe tine”, a mai spus Seyi.

La 17 ani, s-a mutat intr-un bloc de locuinte sociale si acolo l-a cunoscut pe Paul, in varsta de 31 de ani. Atunci a inceput sa foloseasca sexul pentru a-si alunga sentimentele de singuratate care o macinau. A ramas insarcinata si l-a nascut apoi pe Andrew.

Dar Paul nu ii era de ajuns, desi facea sex cu el de cinci ori pe zi. Voia sa ii ramana fidela, dar dependenta de sex nu ii dadea pace. A inceput sa frecventeze barurile si sa agate barbati pentru sex. Asa a ajuns sa “colectioneze” 370 de barbati cu care facuse sex.

La 30 de ani, a inceput schimbarea. A cedat nervos si a cerut ajutor. A participat la mai multe reuniuni cu alte persoane dependente de sex si a urmat un program special in 12 etape. De patru ani, Seyi este “celibatara” si ii ajuta si pe altii care trec prin ceea ce a trecut si ea. Cu toate ca si-a revenit, Seyi are inca sentimentul vinovatiei pentru fosta ei dependenta.

LEAVE A REPLY