Cum sa nu mai platesti NICIODATA factura la CURENT

0
151

eoliana

Soluţie de independenţă energetică personală: turbina eoliană din curte. Preţul pleacă de la 1.400 de lei, potrivit economica.net.

Lanţul de magazine de instalaţii Romstal a început să comercializeze şase tipuri de turbine eoliene (cu ax orizontal şi ax vertical) de mici dimensiuni care pot asigura independenţa energetică a unei locuinţe. În funcţie de câţi waţi produce, o astfel de instalaţie are preţul cuprins între 1.400 şi 4.800 de lei.

Producerea de energie electrică în propria curte sau casă a devenit accesibilă pentru tot mai multe buzunare. O turbină eoliană poate fi amplasată și în curtea casei. Un stâlp pentru o astfel de eoliană măsoară doar 6 metri înalțime și susține o turbină eoliană ce produce până la 2000W.
Oportunitatea a fost sesizată de Romstal, unul dintre cei mai mari distribuitori de instalaţii de uz casnic din România. „Încă din luna mai am decis să importăm şi să comercializăm turbine eoliene pentru uz casnic, eoliene de mică putere care pot asigura independenţa energetică a unei locuinţe”, spune Roxana Ionescu, coordonator proiecte marketing Romstal Imex.

 

LEAVE A REPLY