Tragedie în Capitală. Bărbat lovit de tramvai după ce a intervenit să-şi apere soţia de hoţi

0
122

tramvaiul 32

Un bărbat a fost rănit, duminică, într-un tramvai, în centrul Bucureştiului, sub ochii copiilor săi, după ce a intervenit să-şi apere soţia care era tâlhărită de doi tineri. Agresorii au fost prinşi de jandarmi când încercau să fugă, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, anunţă Jandarmeria Capitalei.

Un bărbat a fost rănit, duminică dimineaţă, în zona Unirii din Capitală, în tramvaiul 32, după ce a încercat să-şi apere soţia căreia doi tineri încercau să-i fure geanta. Scena s-a petrecut sub ochii celor doi copii ai soţilor.

În urma loviturilor primite în zona feţei, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

O patrulă de jandarmi i-a prins pe cei doi tineri, în vârstă de 17 ani, chiar când încercau să fugă. Unul dintre agresori era căutat de poliţie pentru săvârşirea altor fapte de tâlhărie.

Jandarmii i-au condus pe cei doi tineri la Secţia 14 de Poliţie pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Surse judiciare precizează pentru News.ro că bărbatul are obrazul ”spart” şi că, cel mai probabil, se va prezenta la INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal în baza căruia ulterior ar putea depune o plângere penală pentru loviri şi alte violenţe.

Aceleaşi surse arată că bărbatul a intervenit prompt în momentul în care tinerii au încercat să-i fure geanta soţiei sale, dar a fost lovit violent de unul dintre tinerii care încercau să scape.

Agresoriii au fost prinşi la capătul liniei 32, imediat ce au coborât, în fugă, din tramvai.

LEAVE A REPLY