O nouă metodă de înșelăciune este folosită cu succes de infractori pentru a-i păcăli pe oameni. Sunaţi la poliţie dacă îi vedeţi!

0
926

Un bărbat şi o femeie au reuşit să păcălească mai mulţi comercianţi din județul Vrancea cu o nouă metodă de înșelătorie, relatează adevarul.ro.

Cei doi au înşelat mai mulţi vânzători din localitățile Focşani şi Panciu: mergeau în benzinării şi în centre comerciale, iar sub pretextul că vor să cumpere mai multe bunuri, reuşeau să îi inducă în eroare pe comercianți.

Unul dintre infractori îi arăta banii vânzătorului, cerându-i să-l servească cu bunuri din magazin, iar în acest timp intervenea celălalt, solicitând să fie servit peste rând deoarece se grăbeşte.

În felul acesta, ei reuşeau să-l bulverseze pe vânzător, care în final ajungea să dea rest la banii pe care nu-i încasase.

Dintr-o primă estimare, prejudiciul se ridică la 500 de lei, mai notează adevarul.ro.

Poliţiştii au reuşit să obţină imagini cu cele două persoane acuzate de înşelătorie de pe camerele de supraveghere din magazine.

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a oferit și semnalmentele celor doi:

– bărbat, înălţime aproximativ 1,75 m, vârsta 40-45 ani, aspect neîngrijit, purta un tricou de culoare portocaliu şi pantaloni trei sferturi de blugi culoare albastru
– femeia, vârstă 35-40 ani, înălţime aproximativ 1,70 m, păr negru prins la spate, purta un tricou de culoare roşu şi pantaloni de trening

Persoanele care pot da informații sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de politie sau să sune la numarul de telefon 0237207405.

metoda-de-inselatorie-suspect-00

metoda-de-inselatorie-suspect

LEAVE A REPLY