”SOLIDAR CU VICTOR PONTA”. Protest la DNA pentru fostul premier

2
157

ponta lansare

O pagină de Facebook, care se numește ”România pozitivă- Susținem Victor Ponta”, mobilizează oamenii pentru un protest în fața DNA, susținut de liderii PRU.

UPDATE: Protestul a fost anulat, după ce Victor Ponta s-a opus ferm. Iată anunțul:

”Vă salutăm și vă mulțumim tuturor celor care v-ați alăturat până acum comunității noastre! Mesajele primite în ultimele 24 de ore sunt extrem de motivante, însă ideea de a ieși în stradă și a protesta în fața instituțiilor responsabile cu situația lui Victor Ponta a fost respinsă chiar acum câteva minute de către domnia sa. Având ca singură motivație sprijinirea sa cel puțin morală în aceste momente grele, facem apel la moderație din partea tuturor susținătorilor…”.

Oamenii vor merge în fața DNA, marți, de la ora 19:00 la ora 22:00, pentru a manifesta față de ”campania discreționară”.

Iată descrierea evenimentului: ”Comunitatea românilor care cred în nevinovăția lui Victor Ponta și doresc oprirea campaniei discreționare condusă de instituțiile de forță din România. Mâine poți chiar tu victima sistemului!”.

Purtătorul de cuvânt al PRU și directorul de imagine al PRU, Mirel Palada, a făcut o mișcare inedită, schimbându-și fotografia de profil cu o poza a lui Victor Ponta pe care scrie ”Solidar cu Victor Ponta. Victima poliției politice”.

”Marti seara va invitam sa aparati democratia. Marti seara va invitam sa aparati cel mai bun prim-ministru al Romaniei din ultimul timp de abuzurile politiei politice mascata in justitie. Marti seara va invitam sa fiti alaturi de noi. Distribuiti tuturor celor interesati. Aratati ca sinteti solidari cu Victor Ponta!”, a scris Mirel Palada pe Facebook, distribuind evenimentul ”Solidar cu Victor Ponta”.

2 COMMENTS

  1. …esti platit de DREAPTA care taia salarii,inchidea spitale dar au infiintat ANRPul din grija!!!! pentru romani!!!! cine a golit banii din ANRP!!! stanga, sau DREAPTA!
    SE PARE ca bine stie dreapta sa-si faca afacerile, se mai aude ceva despre declaratiile fostului ministru Sandu din guvernul Basescu!(ca Boc nua fost) cum dadea bani PDL-lui si membrilor din guvernul(Boc) inclusiv prea cinstitului Boc cate 200-300.000 de euro pe luna! …sa recunoastem ca era poltica de DREAPTA ca-si lua banul si mai taia si fraierilor 25% ce rai PSDistii astia!!! sa le fie rusine ca au dat inapoi ce a furat DREAPTA de la oameni, de la STAT ce au furat socoteste institutile de aparare dar nu a gasit asa repede ca trebuie bagati la zdup STANGA!

LEAVE A REPLY