Ea este TANARA care declara ca A FACUT SEX cu VICTOR PONTA in hotelul lui Negoita. INREGISTRARE BOMBA

1
2429

victor-ponta-prostitutie

Dezvaluiri incendiare despre premierul Victor Ponta. Site-ul comisarul.ro a publicat, luni, un material in care este prezentata o inregistrare audio cu o tanara implicata intr-un dosar de prostitutie si proxenetism, dosar in care ar aparea si numele lui Victor Ponta, care a fost sters din rechizitoriu. Dosarul este unul cunoscut in care apar nume grele de politicieni precum Robert Negoita, primarul sectorului 3, si Nicu Banicioiu, ministrul Sanatatii.

Potrivit sursei citate, tanara povesteste in inregistrare ca in perioada 2008-2009 a intretinut relatii sexuale cu un domn Gabi care s-a dovedit, in scurt timp, ca nu era altcineva decat Victor Ponta, desi initial se prezenta ca fiind soferul lui Robert Negoita.

Intalnirile ar fi avut loc la Rin Grand Hotel, hotelul lui Negoita din Capitala, unde Ponta platea “serviciile” cu 100 de euro, restul sumei fiind completata de Negoita care era “mai darnic”.
in timpul “relatiei”, Ponta i-a oferit drept cadou femeii, la acea vreme minora, un telefon mobil in care aparea poza sotiei.

Ascultati mai jos inregistrarea incendiara a tinerei:

In anul 2010 numele lui Victor Ponta a aparut initial intr-un dosar de prostitutie. Dupa citeva zile, cand presa a inceput sa afle ca sunt mai multe nume de politicieni, ca si in cazul Dosarului Duicu, numele lui Ponta a disparut, brusc, din rechizitoriu. Au ramas, in schimb, actualul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si Robert Negoita, primarul de la Sectorul 3. Ambii, promovati de actualul presedinte al PSD pentru aceste functii.

In urma dezvaluirilor unei tinere care a refuzat sa depuna plangere impotriva liderului PSD pentru corupere de minore, deși avea 17 ani la data la care a intretinut relatii sexuale contra cost cu actualul candidat la presedintie. Victor Ponta se prezenta cu numele ”Gabi”, incat sa nu fie recunoscut, deși este evident ca nimeni nu-l putea crede cata vreme este o persoana publica extrem de cunoscuta. “Robert mi l-a prezentat ca fiind un anume Gabi, soferul sau. Dupa cateva intalniri mi-am dat seama ca era altcineva dar am continuat prin a vorbi cu el cu acelasi prenume”. Tanara mai sustinea ca a primit cadou de la Victor Ponta chiar și un telefon mobil, iar in urma aventurii lor, a cunoscut și alti pesediști și oameni de afaceri tot pe filiera de proxenetism a lui Robert Negoita, printre care Nicu Banicioiu (aventura la Constanta cu ocazia organizarii concursului Miss TSD – Tineretul Social Democrat – 2008). Robert Negoita fiind cel care a ”initiat-o” in aceasta afacere. Banicioiu, din marturiile tinerei, nu a platit-o dupa raportul sexual, fapt care a creat un scandal interior intre cei doi lideri, Negoita fiind nevoit sa plateasca in locul lui Banicioiu.

”Gabi” apare in stenograme

Partidele de sex dintre domnișoara care a facut marturisirile pentru ziarul Puterea acum ceva timp, costau cate 100 de euro. Fetele faceau parte din agentii de moda, cele doua care livrau femei pentru politicienii din PSD și oameni de afaceri fiind Star Models și Diva Models. Ion Valeriu Tamarjan, patronul agentiei de modelling Star Models este cel care a intermediat aventura lui Victor Ponta, zis ”Gabi” cu una dintre fete, potrivit rechizitoriului DIICOT. Potrivit stenogramelor, ”Gabi” este un prieten de-al lui Robert Negoita. Iata o discutie purtata intre Ion Valeriu Tamarjan si domnisoara X:

„TIV :- Ce sa fac, uite, l-am sunat pe Robert si nu raspunde!
X :-Aha!
TIV :- ihi? Tu ai rezolvat cu partea financiara cu el?
X :- Pai! Stai sa, ca, Tera, stii cand a, …(neinteligibil)…ca aseara, eu n-am facut nimica cu ei, stii?
TIV :- ihi!
X :-si Gabi, mie mi-a lasat o suta de euro, stii?
TIV :-ihi!
X :- si acuma mi-a zis ca din astia sa ma duc sa-mi iau de imbracat, sa ma duc la mall, stii? Sa iau ceva de imbracat …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :- Din aia o suta de euro?
X poftim?
TIV :- Din aia o suta de euro?
X :- Da!
TIV :- ihi!
X :-si, a, acuma… …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :-Gabi fiind cine? Varul lui Robert, sau cine?
X :- Nu stiu!
TIV :- Asa!

X :- …(NO: Vorbeste cu cineva din apropiere: Buna ziua!)… aaa, si cred ca el trebuia sa ma duca acasa, stii?
TIV :- ihi!
X :- soferul, nu stiu ce este! Asa! si pe urma, ea a facut ce a facut acolo, asa cu el si nu i-a lasat nimica, stii? si ea acuma a vazut banii aia, eu i-am zis ca nu mi-a lasat decat doua sute de mii sa ma duc in mall. si ea acuma tot nu vrea sa plece, ca asteapta sa…
TIV :- Care bani? Da’ cine e fata?
X :-Cristinuca! …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :-Cristina? Da! Cristina trebuie sa astepte sa-i dea banii, da’ nu raspunde Robert acuma la telefon. Da’ mai asteptati voi un pic acolo in hotel, ca asa face el, intarzie! Da’ vine pana la urma! Da?
X :- stiu ca o sa vina! si pe urma mie mi-a zis asta, cum ii zice? Gabi, sa-i dau ei banii aia, da’ vad ca mie nu mi-a mai raspuns la telefon, chiar si-a inchis telefonul! …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :- Nu, nu, nu! Nu, nu, nu, nu! Lasa, pastreaza tu banii aceia, da? Ca vorbesc eu cu Robert. Da, nu, lasa, daca e, pastreaza tu banii aceia si vorbesc cu Robert sa aiba grija de fete! Da?
X a! Ca pe urma n-am chef sa-mi iau teapa! Da?
TIV :- Pai, nu, nu, nu! Pastreaza tu si o sa-si primeasca si Cristina banii! Sa-i lase! Ea cu cine a fost?
X :- Cu Gabi ala!
TIV :- Cu Gabi, ea a fost cu Gabi, da?
X a!
TIV :-OK! Da?
X :- Atata a fost!
TIV :- ihi!
X :- Tera?
TIV :- Da?
X :- Cat este asta, euro?
TIV :- Treizeci si sapte de mii!
X :-No, ca sa ma duc sa-i schimb, sau sa-i schimb acasa?
TIV :-Schimba-i acasa? Ce, n-ai lei la tine?
X :- Decat un milion!
TIV :- Deci tu zici ca nu ai facut nimic, nimic, nu?
X :- Nu, nu! Doar am stat putin cu Robert!
TIV :- Da!
X :-Asa! Ne-am pupat putin, nu stiu ce, si pe urma, …(neinteligibil)… …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :-si n-ai facut nimic, nimic cu Robert?
X :- Nu! Nu!
TIV :- Nimic, nimic?
X :-Nu, i-am zis ca sunt asa pe stop si asta si daca e, vin alta data. si zice, da …(neinteligibil)… …(NO – cei doi interlocutori discuta simultan)…
TIV :- Ooo! Ce greseala ai facut! Ai facut o greseala mare! in fine!
X :- si cand, a, a auzit ca sunt pe stop si astea, a nu, face, bine! Ca daca te simti tu bine, nu stiu ce!
TIV :- ihi! OK! OK! Bine, da? (convorbire purtata de inc. Tamarjan Ion Valeriu cu (nr. X) la data de 30.07.2008, ora 11:34)”, conform rechizitoriului procurorilor DIICOT Ialomita.

Martor in dosar: tanara PSD-ista

Scandalul “Sex cu fotomodele” a explodat dupa arestarea unor proxeneti locali care, sub paravanul unei agentii de fotomodele, “promovau” tinere, unele minore, care treceau, de multe ori, prin patul unor oameni de afaceri, politicieni sau artisti. Ioana Simona Dancus, martor in dosarul “Sex cu fotomodele” si membru PSD, a povestit procurorilor despre relatiile sale cu Robert Negoita, Nicolae Banicioiu si Adrian Enache. Potrivit martorului, ar fi intretinut relatii sexuale cu toti trei, dar a primit bani doar de la Robert Negoita. Anterior acestor relatii, martora a “lucrat” in cluburi din Viena. in fata procurorilor, ea a facut dezvaluiri incredibile: „Am intretinut acte sexuale cu Negoita Robert Sorin de mai multe ori in anul 2007, dupa ce ne cunoscusem la hotel si tinusem legatura telefonic. Am intretinut actele sexuale atat la el acasa cat si la hotel. intalnirile nu au fost intermediate nici de Costan si nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci cand am intretinut acte sexuale”.

1 COMMENT

  1. Nu mai stiti ce sa faceti sa- l denigrati pe Ponta, sunteti penibili, totul e cusut cu ata alba, iti dai seama imediat!

LEAVE A REPLY