Lovitură pentru Traian Băsescu. PMP se dezintegrează

1
178

basescu_pmp_97949600_56015100

Filiala Bistriţa-Năsăud a Partidului Mişcarea Populară este confruntată cu demisii din partea UNPR-iştilor, care nu doresc să semneze adeziuni la formaţiunea condusă de Traian Băsescu. Printre aceştia se numără liderul judeţean al progresiştilor, Constantin Alexandru, şi alte aproximativ 50 de persoane.

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a confirmat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, plecarea unora dintre membrii UNPR.

‘În orice uniune dintre două organizaţii mai apar disensiuni. Bineînţeles că regret şi regretăm plecarea oricărui membru (…), dar mai importantă este prezenţa unor oameni care vor să lase orgoliile deoparte şi interesele proprii şi nevoia de afirmare personală şi să demonstreze spirit de echipă pentru PMP şi pentru fuziunea PMP-UNPR’, a afirmat Simionca.

Liderul judeţean al PMP spune că pe lista celor care nu doresc să continue activitatea politică în această formulă nu se află şi cei care au câştigat în vară un post de consilier local. ‘La ora actuală, nu se pune problema unei crize. (…) La discuţia de aseară, cu unii dintre consilieri, au fost indignaţi şi supăraţi de faptul că domnul Alexandru Constantin nu i-a anunţat. Am sunat pe toţi consilierii, toţi au confirmat că rămân şi vin să semneze adeziunile. Nu a fost niciun consilier care să spună că nu continuă cu noi. (…) Mie, domnul Alexandru personal mi-a spus că nu se regăseşte în organizaţia politică şi că vrea să se ocupe mai mult de familie’, a precizat Ionuţ Simionca, conform Agerpres.

1 COMMENT

 1. „Jaful secolului. Dosarele ANRP, prejudiciu-record: 700 milioane de euro”.
  Ziarul Adevarul, 3-01-2016, de Sorin Ghica.
  Acest articol ne indica nivelul jafului de la ANRP si ni-i prezinta pe cei care au “beneficiat” de el!
  Dar autorul uita sa ii indice pe TICLOSII care au creat conditiile pentru realizarea unui asemenea JAF!
  Conditiile pntru acest jaf au fost create de cuplul de tradatori Basescu-Macovei, care au pritocit si promulgat cea mai criminala si tradatoare lege la adresa Romaniei (Legea 247/2005).
  Aceasta Lege a produs cel mai mare jaf in avutia Romaniei, si cu precadere in cea a Transilvaniei!
  Cu toate acestea atat Basescu, cat si partenera lui in tradarea Romaniei, au NERUSINAREA sa mai ceara votul romanilor pentru partidele lor de buzunar.
  Acesti nemernici (Basescu-Macovei) au promovat aceasta Lege in conditiile in care Ungaria incheiase retrocedarile fara pagube pentru tara, situatie care i-ar fi obligat pe cei doi (daca ii interesa Romania) sa copieze Legea maghiara.
  Evident, ca nu i-a interesat Romania, ci servirea intereselor samsarilor imobiliari, interni si externi!

LEAVE A REPLY