SCANDAL MONSTRU la PNL! Liberalii se acuză de furt și fraudă

0
97

Scandal uriaș la Partidul Național Liberal (PNL) după alegerile ce au avut loc la una dintre filialele de sector din Capitală. Fostul co-președinte al organizației PNL Sector 2, Adrian Neacșu, o acuză pe Anca Boagiu că ar ajuns la conducere organizației prin furt și fraudă la alegerile ce au avut loc.

Neacșu a publicat pe Facebook un text amplu în care reliefează aceste nereguli, împreună cu o fotografie pe care o consideră dovada faptului că alegerile au fost fraudate.

“Sunt membru al Partidului National Liberal din 1990. Presedinte de filiala din 1994 pana in 2001 si din nou din 2012 pana in 2016. Dupa fuziunea cu PDL am detinut functia de Co-presedinte alaturi de Anca Boagiu. Saptamana aceasta , mai exact miercuri 7 septembrie a avut loc Adunarea Generala a Partidului National Sector 2 cu scopul declarat de a consulta membrii de partid cu privire la numirea unui presedinte de filiala dupa eliberarea din functie a fostului presedinte Anca Boagiu. Ceea ce s-a intamplat miercuri este fara precedent pentru un partid democratic!

Niciodata in 26 de ani de activitate politica nu s-a mai intamplat asa ceva!

In continuare pe scurt:

1. in evidentele de membrii de la PNL Sector 2 nu se regasesc peste 700 de membrii de partid apartinand vechiului PNL de dinainte de fuziune si peste 200 de membrii de partid din Forta Civica de dinainte de fuziune.

2. comisia de organizare a refuzat participarea la Adunare a acestor membrii.

3. Domnul Romeo Pop este candidatul la functia de Presedinte al filialei fiind sustinut de toti colegii din fostul PNL , de toti colegii din fosta Forta Civica, in frunte cu viceprimarul Dan Cristian Popescu si de multi membrii din fostul PDL.

4. Accesul in sala a fost controlat de o comisie de organizare formata integral din sustinatori ai fostului presedinte Anca Boagiu. In mod constant a fost refuzat accesul sustinatorilor domnnului Romeo Pop in aceasta comisie care a asigurat accesul in sala.

5. Au fost numeroase cazuri in care membrii de partid sustinatori ai domnului Romeo Pop , desi au probat indeplinirea conditiilor statutare( dovada achitarii cotizatiei) nu au fost lasati sa intre in sala.(peste 100 de membrii)

6. Pentru a incepe sedinta era nevoie de asigurarea cvorumului de sedinta care era de minimum 420 de persoane. Comisia de organizare a anuntat prezenta in sala a 480 de persoane , aceasta fiind constatata dupa numarul de ecusoane de delegat eliberate.

7. La inceputul sedintei am anuntat ca in sala nu sunt decat 300-350 de persoane. fotografiile postate sunt edificatoare.

8. In orice competitie fiecare competitor are dreptul sa aiba delegati la numararea voturilor exprimate. Pentru prima data in activitate mea politica au fost desemnati in mod arbitrar numai sustinatori ai fostului presedine Anca Boagiu. Domnului Romeo Pop nu i s-a permis desemnarea de sustinatori in comisia de numaratoareI

9. A fost exprimat un vot pe aceasta tema soldat cu 239 voturi pentru , 3 abtineri si 57 de voturi contra. In total 299 de memrii prezenti.

10. Indubitabil in sala se aflau doar 299 de membrii si nu 480 cat a anuntat unilateral comisia de organizare.

11. In fata acestor evidente actiuni partizane care incalca in mod grav statutul PNL dl. Romeo Pop impreuna cu sustinatorii domniei sale au iesit din sala urmand a solicita organizarea unei noi conferinte cu o comisie impartiala.

12. intrebari normale:

cum au fost distribuite 480 de ecusoane cand FIZIC NU EXISTAU decat 299 de participanti ?

cum a fost votata Anca Boagiu cu 375 de voturi ?

de ce nu a fost permis accesul sustinatorilor domnului Pop la numaratoarea voturilor ?

In incheiere pentru a imi sustine afirmatiile consider ca fotografia cu o sala cu cel mult 200 de participanti spune totul”.

14238363_1303214263023689_7021632425744511104_n

LEAVE A REPLY