Anunţ de la un gigant în telefonie mobilă: Dă internet GRATUIT

0
174

telefon (1)

Orange anunţă internet nelimitat pentru abonaţi de vineri până duminică, potrivit capital.ro.

În perioada 8 septembrie -14 octombrie, weekend-ul începe cu o zi mai devreme, cu internet nelimitat pentru abonaţi de vineri până duminică. Astfel, clienţii care activează sau reînnoiesc un abonament din oferta curentă de voce mai mare de 14 euro sau unul de date mai mare de 12 euro pe o perioadă de 24 luni beneficiază de internet nelimitat în fiecare weekend pe toată perioada contractuală. În plus, pot achiziţiona la preţuri speciale telefoane, tablete şi accesorii în magazinul online în fiecare weekend prelungit, de vineri până duminică.

Abonamentele Orange Me primesc acum resurse suplimentare de internet în reţeaua naţională, începând cu Orange Me 8. Acestora se adaugă şi internet şi voce în roaming, începând cu Orange Me 17, pentru a împărtăşi de oriunde şi oricând cu cei dragi cele mai frumoase experienţe.

Micii întreprinzători au parte, de asemenea, de internet gratuit nelimitat în weekend şi de reduceri la dispozitive mobile şi accesorii, precum şi de alte noutăţi prin pachetele dedicate Orange Pro. Acestea oferă mai multe resurse de roaming lunare incluse în abonament începând cu Orange Pro 16, iar pachetul Orange Pro 12 are acum mai mult internet mobil în reţeaua naţională.

„Românii consumă din ce în ce mai mult internet mobil, iar aceasta este o tendinţă ce va continua să crească în perioada urmatoare. Ne dorim ca ofertele Orange să reflecte nevoile în schimbare ale clienţilor, iar oferta de toamnă pentru abonaţi face acest lucru. Mai mult, pentru a face tranziţia dinspre perioada vacanţelor şi a concediilor către începutul şcolii sau revenirea la birou, am pregătit weekend-uri cu internet 4G gratuit pentru toţi abonaţii, precum şi reduceri la dispozitive mobile şi accesorii” a declarat Yves Martin, Chief Marketing Officer la Orange România.

În plus, în peste 90 de oraşe din România sunt disponibile noile oferte convergente fix-mobil Orange Open cu internet fix prin fibră cu viteze de până la 1Gbps, televiziune prin cablu cu peste 160 de canale şi voce mobilă nelimitat. Acestea primesc resurse adiţionale prin abonamentele mobile incluse, Orange Me 14-Orange Me 42.

LEAVE A REPLY