Eba si Syda isi impart averea! Despre cati bani e vorba

0
112

nunta-eba-elena-basescu-fotografii-1

Elena Basescu a dezvaluit in declaratia de avere cati bani a castigat la nunta din 2012 cu Bogdan Ionescu.

Elena Basescu a anuntat acum cateva zile ca se desparte de sotul ei, Bogdan „Syda” Ionescu, la aproape 4 ani de la nunta. Presa a relatat ca Elena si Syda s-au separat la notar, pe cale amiabila, si ca fata lui Basescu nu ii va cere pensie alimentara fostului sot. Elena a ramas in casa in care au locuit, iar Syda s-a mutat deja intr-un alt apartament asa ca, aparent, ei nu prea mai au ce imparti. Cu toate acestea, exista o suma importanta pe care acestia au strans-o impreuna si care trebuie partajata.

Este vorba despre banii stransi de Elena si Syda la nunta pe care au facut-o in septembrie 2012, suma care se regaseste in declaratia de avere a Elenei Basescu din 2013, pe vremea cand era europarlamentar.

La rubrica de „active financiare”, Elena a completat patru conturi aflate pe numele ei si al lui Bogdan, deschise in 2012, anul in care au facut nunta, cu explicatia „cont comun-certificat casatorie”: doua erau de cate 100.000 de euro, unul de 157.800 de euro, altul de 102.500 de euro. In total, Eba si Syda au strans la nunta 459.780 de euro. La urmatoarea declaratie de avere, din 2014, Eba a notat aceleasi conturi, numai ca suma totala era de 301.555 de euro, cu 158.225 de euro mai putin decat cu un an inainte, bani folositi, probabil, pentru achizitionarea apartamentului in care s-au mutat impreuna. Dupa 2014, Eba nu si-a mai completat declaratia de avere, pentru ca si-a incheiat mandatul de europarlamentar.

Sursa: stirilekanald.ro

LEAVE A REPLY