ANGAJARI pe 3.500 de lei “in mana”

0
1046

spital 1

Firma Sterisystems, specializată în distribuţia de aparatură medicală şi materiale pentru sterilizare, dezinfecţie în spitale, angajează un specialist în controlul infecţiilor nosocomiale. Încă din 2007, firma a câştiga licitaţii publice cu spitale mari din ţară pentru furnizare de materiale sterilizare, aparatură pentru spălarea instrumentarului chirurgical, şi service pentru acestea.

Omul angajat în acest post va propune soluţii privind controlul infecţiilor în spitale, iar postul implică vizite, evaluări în spitale, cursuri cu asistentele medicale şi medicii responsabili cu controlul infecţiilor din spitale, consultanţă, know how, vizite la Ministerul Sănătăţii. După perioada de probă, 3.500 lei net lunar va încasa omul selectat pe acest post, scrie Economica.net.

Candidatul ideal pentru acest post este medic epidemiolog, specialist în infecţii nosocomiale, care cunoaşte normele naţionale şi europene privind infecţiile intraspitaliceşti, este bun organizator şi bun pedagog. De asemenea, trebuie să cunoască bine limba engleza, pentru a stabili legături cu partenerii externi şi pentru a participa la congrese şi cursuri externe de specialitate. Nu în ultimul rând, angajatorii caută un om care vrea să lucreze în firmă în următorii opt – zece ani şi care e dispus să se implice în activitatea şi managementul firmei.

Cum sunt ofertaţi candidaţii

Angajatorii ofertează candidaţii cu venituri nete de 3.000 lei pe lună, în primele trei luni, pentru ca după încheierea perioadei de probă, remuneraţia să crească la 3.500 lei net lunar. Candidatul selectat pe acest post va primi de asemenea bonusuri de proiect, adică un procent din valoarea de execuţie a proiectelor contractate de firmă. Va avea maşină de serviciu, mobil şi laptop.

LEAVE A REPLY