Oana Sârbu i-a cerut soțului să o omoare pe Mădălina Manole? Tatăl artistei face dezvăluiri uluitoare

0
780

oana-sarbu-01032012

Tatăl Mădălinei Manole continuă seria de dezvăluiri halucinante. El susține că își dorește ca mărturisirile lui să arate adevărata față a artiștilor din România, Prietene în aparență, însă rivale de moarte în realitate, Mădălina Manole și Oana Sârbu au fost la un pas de un adevărat scandal, dar „Fata cu părul de foc” a cedat prima.

„Printre cei care o dușmăneau rău pe Mădălina se numără și o stimată domnișoară care în timpul activității a avut din nefericire un accident grav de mașină și a stat internată cu picioarele rupte prin spital. Primii dintre artiști la căpătâiul ei a fost Mădălina. Mai mult, la un moment dat au ajuns să lucreze amândouă în aceeași instituție a statului… Nu vreau să-i dau numele pentru că se cunoaște. E foarte talentată, frumoasă și mininonă, iar apetitul artistic l-a moștenit de la părinții ei, ambii bufoni.

Această fată a avut și ea o relație cu un compozitor și orchestrator, un chitarist care avea și o formație. Relația lor s-a terminat tragic și au fost multe bocete în media. Această fată, când prietenul ei i-a făcut o melodie pentru Festivalul Mamaia, s-au certat și a țipat la el: „Nu merg la Mamaia până nu o omori pe Mădălina!”. Asta știu de la fata mea care ne-a spus atunci, știind chiar de la respectivul compozitor care trăiește și acum. Mădălina a trecut peste asta pentru că erau colege și se aveau destul de bine. Cum să îi ceri cuiva să o omoare?! Adică să îi strice melodiile… Că probabil nu se gândea să o omoare fizic. Cam aceasta era atmosfera în muzică.”, a declarat Ion Manole, pentru ziarulring.ro.

Sursa citată speculează că artista „foarte talentată, frumoasă și minionă” ar fi Oana Sârbu, fiica actorului de revistă Romulus Sârbu, de la Teatrul „C Tănase”. Ea a fost căsătorită cu compozitorul Virgil Popescu și tot ea a avut un accidet de mașină în anul 1997. Întrebat dacă Oana Sârbu este artista în cauză, Ion Manole a confirmat.

Tatăl Mădălinei Manole nu este la prima dezvăluire de acest gen. Recent, el a declarat căSilvia Dumitrescu știa că „Fata cu părul de foc” voia să se sinucidă. Aproape în fiecare săptămână, Ion Manole face câte o mărturisire șocantă despre artiștii români care au avut legătură cu fiica lui.

LEAVE A REPLY