Am aflat! Ce SALARIU are Andreea Esca

0
140

esca

De 20 de ani de când salută România de la pupitrul știrilor, Andreea Esca este subiectul celei mai arzătoate curiozități a națiunii. De fapt, salariul ei. Multă cerneală a curs pe tema asta și mulți comentatori, unul mai inspirat ca altul, au vehiculat sume fabuloase. Cele mai noi zvonuri pe această temă însă sună mai realist.

Cu câțiva ani în urmă, când salariul Andreei Esca devenise o preocupare mai mare decât rata de șomaj în România, oameni bine poziționați în televiziune vorbeau despre sume numai bune să-ți taie respirația la rostire. Pe fluturașul ei lunar, la vremea aceea, o vreme de mare glorie a postului care se afla în că în bulevardul Pache Protopopescu, ar fi stat înscrisă suma de… 46.000 de euro. Asta, la un calcul simplu, i-ar fi adus știristei încasări de aproape jumătate de milion de euro pe an.

Cât de reale au fost sumele astea, greu de spus, dar, cel puțin din punctul de vedere al comentatorilor care legă crâmpee de informații și lansează zvonuri cu privire la acest subiect, situația s-ar fi schimbat radical.

De atunci, Pro TV-ul a trecut prin nenumărate restructurări și rebugetări și niciun salariu nu mai este ce a fost. Nici al Andreei Esca. Conform celor mai noi discuții lansate pe tema asta pe culoarele televiziunii, venitul lunar al știristei ar fi scăzut la… 5.000 de euro. O sumă deloc de neglijat, chiar dacă e la ani lumină de cea vehiculată în trecut – 46.000 de euro. Până la urmă, veniturile Andreei nu limitează la televiziune, încasările mari fiind cele din contractele de imagine.

LEAVE A REPLY