Samsung are probleme mari: un nou model de telefon a explodat

0
144

samsung-538x332

Compania Samsung pare să fi intrat într-un colaps. După ce Samsung Galaxy Note 7 a fost retras de pe piață din cauza unor defecțiuni la baterie, acum pare că și alte modele de telefoane fabricate de companie au probleme.

Duminică, un telefon a explodat în mâinile unui băiețel în vârstă de 6 ani din Brooklin, provocându-i arsuri pe corp. Inițial s-a zvonit că ar fi vorba despre Samsung Galaxy Note 7, însă NBC New York transmite că dispozitivul a fost de fapt un Samsung Galaxy Core.

Telefonul a fost lansat în 2014 şi nu are un istoric al problemelor la nivel de baterie. Galaxy Core foloseşte o baterie detaşabilă litium-ion. Dacă este depășită durata de garanţie de 2 ani de zile, bateria trebuie înlocuita, așa că este posibil ca telefonul băiețelului să fi folosit o baterie care să nu aparțină Samsung.

În prezent are loc o investigație în acest sens, iar companie refuză să comenteze, însă familia băiețelului a recunoscut că a fost contactată de Samsung.

Pe lângă cazul băieţelului de 6 ani căreia i-a explodat în mână un telefon Samsung, unei învăţătoare i-a explodat în mână un Galaxy S7 când se afla la cafenea, iar unui bărbat i-a luat foc în buzunar un Galaxy S7 Edge, când se afla într-o librărie, informează și site-ul noobz.ro.

LEAVE A REPLY