De ce va trebui proprietarul Facebook să-i închidă contul lui Donald Trump

0
881

mark-zuckerberg

Un utilizator al reţelei sociale Facebook susţine că i-a scris lui Mark Zuckerberg, întrebându-l ce trebuie să facă pentru a-l determina să elimine contul unuia dintre cele mai controversate personaje ale momentului în lume, scrie adevarul.ro.

Un utilizator al Facebook din Marea Britanie, pe nume Callan Brown, susţine într-o postare că i-a scris lui Mark Zuckerberg, întrebându-l câte like-uri ar trebui să adune pentru a-l determina să elimine din reţeaua socială contul lui Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA.

Deşi Brown şi-a exprimat, în parcursul întrebării, dubiul că va primi un răspuns, creatorul Facebook i-ar fi scris, spunându-i că-i dă o şansă şi că-i va îndeplini dorinţa în condiţiile în care postarea pe această temă va aduna 500.000 de like-uri, 50.000 de comentarii şi 20.000 de share-uri.

În momentul în care respectiva postare a atins pragul de 500.000 de like-uri, vineri, 16 septembrie, în jurul orei 15.00, avea deja 80.000 de comentarii şi 53.000 de share-uri.

Targetul a fost atins în 13 ore după ce Callan Brown a postat promisiunea lui Zuckerberg şi este de aşteptat ca popularitatea mesajului să atingă cote virale fără precedent în următoarele zile.

inchidere-cont-trump

 

LEAVE A REPLY