Elena Udrea are din nou iubit. E un donjunan monden, fost model în echipa lui Cătălin Botezatu/ FOTO

0
343

udrea-alexandru

Elena Udrea e din nou îndrăgostită. Presa tabloidă prezintă imagini cu cei doi iubiți în drum spre litoral acolo unde se pare și-au petrecut majoritatea timpului.

Udrea a fost cucerită din nou… Adrian Alexandrov. Poate fi unul dintre motivele despărţirii de Valentin Chifu (fostul iubit). Chiar dacă discreţia ei celebră a rămas neschimbată, iar recent Elena a anunţat că nu are nici o relaţie, se pare că doar încearcă să protejeze momentele frumoase petrecute alături de cel care i-a făcut intens curte în această vară. Lipoveanul Alexandrov, originar din Tulcea, nu este doar un bărbat tânăr şi arătos, ci are un CV impresionant şi o carieră construită pe cont propriu, de la zero. Nu mai vorbim de renumele său în rândul doamnelor cunoscătoare, care chicotesc şi fac nişte comparaţii de nereprodus vizavi de anumite chestiuni!

Venit în Bucureşti pentru a-şi construi o carieră, având mai multe şanse aici decât în micul orăşel natal, Adrian a cochetat o perioadă cu modellingul, defilând inclusiv pentru Cătălin Botezatu. Care neoficial nu are cele mai frumoase cuvinte la adresa lui, relatează cancan care prezintă primele imagini cu cei doi iubiți.

udrea2

iubit-udrea

iubit-udrea1

udrea

iubit-udrea2

LEAVE A REPLY