Fanii emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” sunt în stare de şoc! Una dintre concurente este căsătorită?

0
159

mireasa-fiul-meu

Fanii emisiunii au făcut public un document care a stârnit foarte multe controverse. Conform acestuia, una dintre concurente ar fi deja căsătorită.

Este vorba despre Mihaela. Astfel, pe internet a apărut un document care atestă faptul că bruneta s-ar fi căsătorit în urmă cu doi ani, pe când avea numai 19 ani.

Când au văzut imaginea, fanii s-au împărţit în două categorii: unii care au dat crezare informaţiei şi au început s-o acuze că a venit la emisiunea matrimonială deşi este căsătorită şi alţii care susţin că ar fi vorba despre o colegă de generală de-ale concurenţei.

Miki, căsătorită?” / “Papa Mihaela Elena apare că a învăţat la şcoala din Dobrun, apoi a intrat la liceul Matei Basarab din Caracal. O cheamă Papa I Mihaela-Elena, iar pe sora ei Papa I Alexandra Sorina. Alexandra a făcut liceul in Slatina. Verificaţi” / ” Pare că ar fi ea. Până şi vârsta corespunde” / “Cu precizarea că nu îmi place Liki, nu este ea cea din document, dacă o să cautaţi mai atent, o să vedeţi că în anul în care a dat capacitatea, mai este una exact cu numele ei.”

mikimireasa

LEAVE A REPLY