Anunţ pentru tinerii care îşi caută un job: Renault caută vorbitori de limbi străine

0
108
Renault - sursa foto 9am.ro

Renault - sursa foto 9am.ro

Vorbitorii de limbi străine sunt printre candidaţii aflaţi la mare căutare de către angajatorii locali. Având în vedere că tinerii folosesc limba străină mai mult în scris, competenţele verbale ale acestora sunt scăzute astfel încât la un interviu de angajare cu un manager, vorbitor de limbă străină, tinerii nu se pot prezenta la adevărata lor valoare, a spus Dana Oprişan, director de resurse umane al Renault România.

”Avem multe posturi pe care le-am creat în ultima perioadă, pentru ele avem nevoie de vorbitori de limbi străine, şi nu mă refer la limba franceză. Generaţia tânără foloseşte limba străină mai mult pe calculator, de exemplu limba engleză, iar folosind-o în scris, nu au acele competenţe verbale pe care le găseam înainte pe piaţă”, a spus Dana Oprişan.

În ceea ce priveşte tinerii care sunt angajaţi în cadrul Renault, ea spune că ei îşi doresc să fie ascultaţi, având în vedere că aceasta este o caracteristică a tinerei generaţii. De exemplu şi beneficiile pe care le primeşte un angajat trebuie să fie acordate luând în considerare preferinţele lor.

”Mă uit la aceste generaţii şi încerc să aduc în această zonă şi politica de beneficii, spre exemplu avem activităţi sportive pentru că ştim că tinerii îşi doresc acest lucru. Aducem informaţii care îi privesc şi în viaţa personală, cum ar fi conferinţa de well-being pe care am organizat-o”, a mai spus Dana Oprişan.

LEAVE A REPLY