Un OZN, filmat pe cer în Peru. Suntem păziţi de fiinţe extraterestre?

0
925

ozn_52162500

Un cameraman din Mexic susţine că a filmat un OZN pe cerul Peruului. Filmuleţul postat pe YouTube de mexicanii de la ,,Misterio Canal” (,,Canalul Misterios”), a fost criticat de internauţi, aceştia susţinând că obiectul misterios este doar un nor.

“Este şocant, dacă se va confirma că suntem păziţi de fiinţe extraterestre inteligente sau dacă pe planeta noastră se realizează experimente care demonstrează folosirea unei astfel de tehnologii. Un cameraman şi-a lăsat echipamentul să filmeze cerul, pentru a întregistra efectul de scurgere a timpului. Într-unul dintre cadre se poate observa o navă spaţială care apare printre nori. Videoclipul misterios a fost realizat în Freedom, Peru”, susţin cei de la Misterio Canal, conform dailymail.co.uk.

Mexicanii se autodescriu ca fiind un grup pasionat de mister şi de colecţionat videoclipuri. În descrierea lor, ei menţionează: ,,Trebuie să clarificăm faptul că nu tot ceea ce publicăm considerăm că este adevărat, ci doar dorim să prezentăm ceea ce noi credem că este interesant. Voi aveţi ultimul cuvânt, iar noi apreciem dezbaterile. Haideţi să ne deschidem minţile cu toţii”, spun membrii grupului ,,Canalului Misterios”.

Majoritatea utilizatorilor YouTube afirmă că OZN-ul prezentat de mexicani nu este adevărat, iar ceea ce s-a prezentat este fie un videoclip fals, fie doar un nor întunecat.

LEAVE A REPLY