Primele filmări cu momentul în care Boureanu îşi târăşte fiica pe jos!

0
154

Scandaloasele imagini au fost surprinse de două camere de supraveghere pe 12.09.2016, ora 15.50 pe şoseaua Nordului!

”Corecţia” pe care i-a aplicat-o Cristi Boureanu fiicei sale, surprinsă de jandarmi în trafic în timp ce ţipa ca din gură de şarpe după ajutor, din maşina tatalui ei, este acum dovedită de imagini video. Oricît ar fi negat fostul politician că nu a bătut-o, imaginile publicate în mega-exclusivitate de CANCAN.ro dovedesc, cu prisosinţă, contrariul!

Megascandalul a pornit luni după amiază, cu imaginile publicate în exclusivitate de CANCAN.ro cu fiica lui Boureanu, ţipînd din maşina tatălui ei, care fusese luat la întrebări de jandarmi. A urmat o vizită la poliţie, declaraţii şi un dosar penal pentru fostul deputat, cercetat acum pentru ”rele tratamente aplicate minorului.”
CANCAN.ro publică, în mega- exclusivitate, filmările cheie ale dosarului, surprinse de o cameră de supraveghere de pe Şoseaua Nordului, cu momentul în care Ioana Boureanu este ”capturată”. Aşa cum se poate vedea foarte clar pe filmări, fostul politician a organizat un adevărat ”comando” pentru găsirea fiicei sale. L-a chemat inclusiv pe fratele lui, dar şi pe bodyguard, pentru o prinde pe puştoaica de 15 ani.

alearga

Aşa cum se poate vedea pe filmările din data de 12.09.2016, ora 15.50, cu puţin înainte de momentul scandalului din trafic, mai întîi apare fugind fata de 15 ani, apoi bodyguardul care aleargă cu spor, graţie antrenamentulului de la sală urmat, de SUV-ul de lux al lui Sorin Boureanu, unchiul fetei, şi apoi de Cristi Boureanu, care pare deja obosit.

După cinci minute, înregistrate de softul camerei de supraveghere, se văd amănuntele cu adevărat şocante. Pe imagini se observă foarte clar cum Cristi Boureanu şi bodyguardul său o târăsc efectiv pe jos, cu fundul pe asfalt, tragând-o de mîini!

boureanu-bodyguard-tarasc

VEZI VIDEO AICI

LEAVE A REPLY