ZVONURILE se confirmă! Simona Halep e împreună cu fiul unui afacerist cunoscut

0
153

halep iubit

Numărul 5 mondial la tenis nu se mai ascunde! Relația cu fiul omului de afaceri Teia Ponta este acum la vedere. Simona Halep a fost surprinsă sa paparazzi împreună cu Costa în București.

Proveniti din doua familii instarite de machedoni, Costa si Simona sunt priviti ca un cuplu ideal in comunitatea aromanilor de la noi. Avand acelasi origini sanatoase, celor doi le-a fost relativ usor sa se cunoasca. Cu toate ca bunicii lui Spone si Halep se stiu demult, de pe vremea cand locuiau la Tulcea, tinerii amorezi au inceput sa se “descopere” abia dupa ce tenismena a inceput spectaculoasa ascensiune profesionala, care a dus-o pana in varful ierarhiei WTA. Usor, usor, s-au indragit, iar relatia lor s-a transformat dintr-una de prietenie, intr-una de iubire, susțin cei de la woowbiz.

Saptamana trecuta, Simona a anuntat ca nu participa la turneul de la Tokio, din cauza unei probleme medicale. Tenismena nu a riscat, desi mai are nevoie de cateva victorii si implicit puncte pentru a fi sigura de prezenta la turneul campioanelor din Singapore.

Halep a preferat sa-si ia o scurta vacanta de refacere, prilejul perfect de a petrecere timp liber alaturi de iubit. Cei doi au mers la Poiana Brasov, acolo unde obisnuiesc sa se “refugieze” cand programul sportivei o permite. Un turist i-a recunoscut masina Simonei si a reusit sa prinda doua fotografii, cu Costa si iubita lui, in masina condusa chiar de tenismena.

costa-simona-halep

LEAVE A REPLY