MIRCEA BADEA, COMENTARII MURDARE despre MĂDĂLINA PUȘCALĂU, noua purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis

2
1394

puscalau-iohannis-465x390

Un atac murdar al lui Mircea Badea la adresa noului purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Pușcală, a fost remarcat de foștii ei colegi de la B1TV. Aceștia au taxat ultima postare pe blog a realizatorului de la Antena 3.

Mircea Badea a publicat o fotografie care în mintea lui este o dovadă a faptului că noua purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis este ”ațâțătoare”:

Si ne arata. E atzatzatoare, faptura. A noastra ca brazii cu mana pe piept. Doamna Puscalau este ca Presedintele in timpul imnului: cu mana la piept. Cu mana altuia, insa

Fotografia care l-a stârnit pe Mircea Badea este una dintr-o vacanță a Mădălinei Pușcalău, împreună cu soțul ei, Emil Dobrovolschi. Vă lăsăm să apreciați singuri dacă fosta colegă de breaslă a realizatorului de la Antena 3 merita un asemenea tratament

puscalau-vacanta

Mădălina Pușcalău a fost realizator la B1TV, după campania electorală din 2014 fiind preluată de TVR, apoi de Klaus Iohannis în cadrul administrației prezidențiale, ca purtător de cuvânt.

madalina2

madalina6

madalina1

2 COMMENTS

  1. Gura lui este mult mai muradara decat plaja in care sunt facute fotografiile Madalinei . Imprastie rahat in fiecare propozitie .

LEAVE A REPLY