A fost o MINCIUNĂ URÂTĂ! Procurorul General lămureşte pentru prima oară cum A MURIT Mădălina Manole

0
162

parinti-madalina-manole

Mihaela Brooks, profiler si analist investigatii criminale in Canada, a declaratin urma cu ceva vreme, ca exista posibilitatea ca specialisti ai FBI sa se implice in acest dosar.

Mihaela a declarat ca ea si Pete Klismet, partenerul ei, vor veni in septembrie in Romania pentru a face reconstituirea in acest caz. ” Vom face acest lucru pe baza documentelor de la dosar si a urmelor de la locul faptei. Am copia dosarului. Din 2010 incerc sa redeschid cazul pentru o [re]investigatie lipsita de erori. Din pacate, ancheta care a fost facuta are lacune care au influentat negativ finalizarea cazului, de aici si circul mediatic creat in jurul mortii Madalinei.
Aceste erori pot fi corectate daca cazul este reanalizat pe baza dovezilor care au fost ignorate la prima investigatie. Pot dovedi asta”, a mai spus ea.

Realitatea e alta

Evident ca la scurt timp dupa aceste declaratii, parintilor regretatei artiste le-au revenit indoielile cu privire la conditiile in care a murit fiica lor. Toate aceste declaratii nu au facut altceva decat sa agite spiritele, pentru ca in realitate nu s-a intamplat nimic. Intr-o solicitare adresata de catre ziarul Libertatea, Parchetul General al Romaniei a admis ca nu exista nicio solicitare din partea lui Pete Klismet: ”… pana in prezent nu a fost adresata o invitatie sau o cerere”, a transmis institutia.

LEAVE A REPLY