PREMIERĂ în familia regală britanică: Un membru a anunțat că este homosexual

0
165

regina_elisabeta_14482800

Famila Regală a Marii Britanii a avut parte de o premieră: un membru al său a dezvăluit de curând care sunt orientările sale sexuale.

Lordul Ivar Mountbatten, un verisor al reginei Elisabeta a II-a, a devenit primul membru al familiei regale din Marea Britanie care a anuntat, in mod public, ca este homosexual.

Ivar Mountbatten, care are trei copii cu fosta sotie, Penelope (Penny) Thompson, a dezvaluit, duminica, pentru publicatia Mail on Sunday, ca a intampinat dificultati majore pe parcursul vietii din cauza sexualitatii sale.

Si-a gasit insa fericirea, recent, dupa ce l-a cunoscut pe James Coyle, un manager al unei companii aeriene, cu care a incheiat un parteneriat civil si pe care l-a cunoscut in timpul unei vacante in statiunea montana Verbier, informeaza Reuters.

“Penny stia despre mine inainte de a ne casatori. I-am spus ca eram bisexual, ca eram atras de ambele sexe. A fost intelegatoare si ii voi fi intotdeauna recunoscator”, a declarat Ivar Mountbatten, care este stra-stra-stranepot al reginei Victoria, anunță Antena 3.

fam-regala-gay

LEAVE A REPLY