Mirela Vaida caută disperată ajutor după ce a rămas singură să își crească urmașii

0
193

mirela-vaida-sot-externare-592x620

La o lună de la nașterea celui de-al doilea copil, Vladimir Alexandru, proaspăta mămică Mirela Vaida se confruntă cu o situție incredibilă. Zilele trecute, soțul ei a fost nevoit să se mute din localitate cu serviciul, lăsând-o astfel singură cu doi copii acasă, potrivit Libertatea.ro

Fosta prezentatoarea a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” este o mamă dedicată, care a preferat să se ocupe îndeaproape de cei doi copii, Carla Maria, în vârstă de 1 an și 6 luni și bebelușul Vladimir Alexandru, care i-a întregit familia în urmă cu o lună. Deși cea mai la îndemână soluție pentru a-și elibera programul ar fi fost angajarea unei bone, Mirela Vaida nu a vrut sub nicio formă să accepte această variantă.

Mai mult, a exclus din start ajutorul bunicilor, preferând ca ea și soțul să își împartă atribuțiile în privința celor doi moștenitori și considerând că fac față cu brio provocărilor de zi cu zi. Ceea ce s-a și întâmplat de altfel!

Numai că zilele trecute, liniștea cuplului a fost dată peste cap. Potrivit unor persoane din anturajul vedetei de la Antena 1, situația nu e deloc ușoară pentru proaspăta mămică.

Mirela Vaida e nevoită să accepte o persoană străină

“Mirela este disperată. Trebuie să caute bonă urgent. Schimbarea de la jobul soțului durează aproximativ un an, timp în care ei se vor vedea doar în weekenduri, pentru că el are multe deplasări în străinătate. Ambele bunice lucrează în învățămțânt și nu au cum să vină la București. Înainte să plece, soțul i-a făcut stoc de mâncare și pampersi, conștient fiind că o așteaptă o perioadă destul de grea. Mirela nu simte greul, chiar dacă e singură cu doi copii, dar nu se poate deplasa nicăieri fără un ajutor, nici măcar până la magazin. E nevoită să apeleze la serviciile unei bone, deși îi e greu să accepte un străin în casă”, au declarat, pentru Libertatea, aceleași surse. Prin urmare, Mirela Vaida a demarat deja căutările la câteva agenții pentru a rezolva în cel mai scurt timp problema.

LEAVE A REPLY