Elena Udrea, fotografii inedite la “pietrele vii” din Buzău. S-a pozat chiar şi cu o capră FOTO

0
166

Elena Udrea şi-a petrecut sfârşitul de săptămână în judeţul Buzău. După ce sâmbătă a fost la cules de mere, duminică a făcut o drumeţie până la “pietrele vii” ale Buzăului, Trovanţii de la Cozieni.

Elena Udrea se află într-o vacanţă în judeţul Buzău. Aceasta a profit de timpul liber pentru a sta în natură şi a face drumeţii. După ce sâmbătă a ajutat la culesul merelor, duminică a făcut o ieşire în natură şi a mers la Cozieni.

udr1

Elena Udrea a făcut mai multe fotografii în jurul “pietrelor vii” de la Cozieni şi s-a pozat chiar şi cu o capră care a stat la mângâiat.

“Trovantii de la Cozieni, judetul Buzau. Din livada de mere am trecut valea si am venit la celebrele pietre care cresc, vechi de peste 6 milioane de ani. In jurul lor exista o energie puternica de origine neexplicata pana acum, cerul in zona este de o claritate masurata unica iar atmosfera este ozonata. Cei care traiesc zi de zi aici sunt mult mai sanatosi, mai relaxati si traiesc mai mult. Astazi erau multi turisti, iar noi am gasit chiar si un ghid ad-hoc, un ciobanas pe nume Cornel, care si-a lasat cele doua vacute la pascut si ne-a insotit la pietre”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

udr2

udr3

udr4

LEAVE A REPLY